Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

De leukste items voor een luxe poolparty

 

Dit wil je hebben voor een luxe Saint Tropez poolparty 

Wie houdt er niet van? Heerlijke vrije zomerdagen die overgaan in zachte avonden. Het leven verplaatst zich naar buiten en dat moet je vieren. Hoe? Met een themafeestje waar al jouw vrienden en familie aanwezig zijn. Pak uit met een Saint Tropez poolparty. Trek jouw badpak aan om te gaan zwemmen of ga lekker liggen op een luchtbedje. 

Geef jij dit themafeestje zelf of ben je uitgenodigd, er zijn een aantal dingen die niet mogen ontbreken op een luxe Saint Tropez poolparty. Zorg als eerste voor gepaste mode en bijpassende accessoires, trek iets zomers aan en vergeet je strandartikelen niet. Waan je even aan de Côte d’Azur in Zuid Frankrijk en geniet!

Saint Tropez poolparty


Saint Tropez is een internationaal bekende kustplaats aan de Côte d’Azur in het zuiden van Frankrijk. Heb je even geen budget voor dit dure vakantiegebied, dan is een Saint Tropez poolparty de oplossing. Welke stijl past daarbij; vintage chic. Deze vrouwelijke strandjurk past bij de gelegenheid. Denk je aan Saint Tropez, dan denk je aan de Middellandse zee en daarom mag een zwembad niet ontbreken. 

 

LASCANA strandjurk met paisley-dessinLascana strandjurk met kleurrijk dessinElegante maxi-jurk van LASCANA

 

Mode


Saint Tropez is een favoriete badplaats geweest voor kunstenaars in de jaren ‘50 en ook nu is dit nog een populaire plek voor de beau monde. Hier ga je flaneten over de boulevard langs mooie bootjes en gezellige restaurantjes. Mode mag dus zeker niet ontbreken op een Saint Tropez poolparty. 

Ga op zoek naar een zwemshort, bikini en meer die alle mannen, vrouwen, jongens en meisjes helpt met een passende dresscode. Denk naast kleding ook aan bijvoorbeeld slippers, een zonnebril, petje of zonnehoedje om jouw Saint Tropez look helemaal af te maken. 

 

 

Om in te zwemmen


Op een poolparty mag een mogelijkheid om te zwemmen niet ontbreken. Een zwembad zorgt voor de nodige afkoeling tijdens het zonnebaden. Badkleding mag dus absoluut niet ontbreken. Gebruik de badmodewijzer om erachter te komen wat bij je past. Ga voor een azuurblauwe bikini of badpak. Er is voor iedereen iets leuks te vinden, ook voor bijvoorbeeld een maatje meer of als je zwanger bent.  

 

 
 

Strandartikelen


Aan alleen passende kleding heb je niet genoeg bij een zwemfeestje ala Saint Tropez. Wil je goed voor de dag komen dan heb je absoluut nog een aantal andere dingen nodig. Wat niet mag ontbreken is wat opblaasbare fun zoals een luxe luchtbed. Neem ook zeker zonnebrand en een strandlaken mee in een mooie strandtas. Met jouw Saint Tropez fashion en accessoires kun jij genieten van de zon op een groot luchtbed met een lekker drankje. 

Je weet nu wat je allemaal wil hebben voor een Saint Tropez poolparty. Om aan te sluiten bij de Beau monde van deze kustplaats die vooral luxe uitstraalt is mode belangrijk. Kleed jezelf in blauw witte tinten en luchtige stoffen die passen bij het azuurkleurige water van de Middellandse zee. Vergeet ook je bikini of zwembroek niet en maak het af met onmisbare strandartikelen zoals een goede zonnebrand. Ga lekker onderuit liggen op een luxe luchtbed en waan je even in Saint Tropez.

 

donderdag 3 maart 2022
Lizz