Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Zo loop jij vol zelfvertrouwen op het strand

Zo krijg je meer zelfvertrouwen op het strand

Veel vrouwen maar ook sommige mannen vinden het vervelend om in hun bikini of zwembroek over het strand te lopen. Natuurlijk begrijpen we dit allemaal. Toch moet het helemaal niet vervelend zijn om tijdens je vakantie over het strand te lopen. Wij geven je dan ook een aantal tips hoe jij meer zelfvertrouwen kan krijgen tijdens je vakantie
 

Waarom ben je onzeker?

Eigenlijk is het ook wel logisch, iedereen zit je hele lichaam wanneer jij in je zwembroek of bikini loopt. Waar kleding vaak iets kan verschuilen of beter kan laten uitkomen heb je die kans in een bikini of zwembroek  natuurlijk niet. Je laat dus meer van jezelf zien in bikini en diep van binnen vinden wij het ook best vervelend. Wij vinden het namelijk best belangrijk wat andere mensen van ons vinden. Misschien vindt jij jezelf net een paar kilo te zwaar of voel jij ne niet prettig bij de puisten die je hebt. Hoe lekker is het dan ook om helemaal vol zelfvertrouwen van je vakantie te kunnen genieten op het strand. Daar wordt toch iedereen gelukkig van?
Tweekleurige bandeaubikini met beugels
 
 
 

Niemand is perfect

Elke dag worden we confronteert met alle Instagram modellen. Toch is het belangrijk om te realiseren dat niemand perfect is. of denk jij dat alle andere vrouwen er wel perfect uitzien in een bikini? Jij vindt een andere vrouw op het strand misschien wel slank en heel erg knap maar wij weten zeker dat zij ook onzeker is over haar lichaam. Het is dus belangrijk om jezelf te realiseren dat niemand perfect is en er zullen altijd dingen zijn waar je over kunt in zitten. Investeer in het leren dat je blij en tevreden bent wie je bent en hoe jij eruit ziet. Trek daarom gewoon je favoriete bikini aan en ga lekker genieten op het strand. 
Zwemboxer van Kangaroos met trendy printdessinBENCH zwemshort in blauw streepdessin bij OTTOCHIEMSEE zwemboxer in grijs met groene strepenSportieve zwemboxer met contrasterende zijkant en logo-opdruk
 
 
 
 

Zelfbruiner is de oplossing voor alles

Niemand vind het leuk om er wit uit te zien. Daarom kiezen veel mensen ervoor om zich zelf wat bruiner te laten lijken door gebruik te maken van zelfbruiner. Je kan er ook voor kiezen om thuis alvast te gaan liggen in de zon of even lekker onder de zonnebank te gaan. een zonnebankje is namelijk ook een prima idee om even tot rust te komen en even lekker te genieten van het leven. Wist jij trouwens ook dat een bruine huid je er slanker uit laat zien? Wie wil dat nou niet op het strand. Zonnebrand kan ook helpen bij het bruin worden!
 
 

Draag een bikini cover-up

Een prima manier om jezelf zelfverzekerder te voelen in bikini is door iets extra’s aan je bikini toe te voegen.  Je kan er dan ook voor kiezen om een strandjurkje, hemdjes en bloesjes te dragen. Door kleding over je bikini te dragen bedek je namelijk iets meer van je lichaam. Hierdoor krijg je meer zelfvertrouwen waardoor jij vervolgens een veel prettiger gevoel krijgt wat weer resulteert in een betere vakantie. Dat is iets waar je toch nooit nee tegen zou zeggen? Wie wil nou niet genieten tijdens zijn of haar vakantie. 
LASCANA strandjurk met paisley-dessinElegante maxi-jurk van LASCANA
 
 
 
 

 

donderdag 12 augustus 2021
Lizz