Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Populaire bikinibroekjes

Vergelijk 9 producten
Sorteer op:
Blog

Populaire bikinibroekjes

Blog

Wat is het perfecte plaatje bij een vrouw?

Elke jonge meid wil graag een lichaam hebben zoals de modellen die je voorbij ziet komen op Instagram. Maar vaak moet je daar veel voor sporten en een gezond leven leiden, niet elke tiener heeft daar behoefte aan. Daarom zijn er verschillende soorten bikini’s die je lichaam er anders uit laten lijken. Hiervoor hebben wij een aantal tips voor jou, zodat jij je bikini of badpak op jou lichaamstype kan aanpassen en het je ook nog goed staat! Laat je niet onzeker maken door de “perfecte plaatjes” die je op Instagram voorbij ziet komen want die foto’s worden ook gewoon professioneel bewerkt. 

Ode aan de bikinibroekjes

Wist je dat de eerste bikini die voor wereldwijde ophef zorgde een stringbikini was? Veel mensen denken aan een hoog uitgesneden bikinibroekje wanneer ze denken aan het eerste bikinibroekje, maar niks is dus minder waar! Lees ons nieuwste artikel over de geschiedenis van de bikini & hoe jij deze zomer modieus voor de dag komt!

Is een high waist bikini iets voor jou?

Een bikini met hoge taille (ook wel de high waist bikini genoemd) heeft een groot voordeel ten opzichte van veel andere zwemkleding; het staat werkelijk iedere vrouw goed. Of je nu mooie volle curves hebt, of heel slank bent met een maatje 34, een fashionabel topje met hoge bikinibroek is altijd een goede keus.

579 badmode merken