Kies Prijzen
Kies Model
Kies Kleuren
Kies Geslacht
Kies Merken
Kies Winkels
Kies Maten
wis filters
14 producten gevonden
sorteer op:
Filters

Noppies Zwemkleding

Het positiemodemerk Noppies is in 1991 opgericht. Als je zwanger bent mag je gezien worden. Met de juiste kleding in de negen maanden voordat je kleintje komt, straal je nóg meer. Noppies heeft verschillende collecties voor vrouwen die in verwachting zijn, maar ook voor baby’s en kinderen tot en met 8 jaar. Ook heeft Noppies supersensuele body fashion en badkleding.

 

 

 

Zwanger in stijl

Noppies verkoopt verschillende merken op de website: Esprit, Supermom en hun eigen merk Noppies. De kleding is allemaal even fashionable, waardoor je helemaal in stijl zwanger kunt zijn. Noppies opereert al in 15 landen, waaronder Amerika. Het is dus een internationaal merk met enorm veel stijl, klasse maar ook goede kwaliteit.  In het hoofdkantoor in Lelystad zet een designteam zich in voor de meest comfortabele, stijlvolle, trendy positiekleding van goede kwaliteit en met een perfecte pasvorm.

 

Webshop

Met 2.000 verkooppunten in 55 landen is Noppies een van de meest toonaangevende spelers op het gebied van kleding als je zwanger bent wereldwijd. Als je op een werkdag voor 14.00 uur bestelt, dan wordt de bestelling binnen twee dagen geleverd. De verzendkosten voor elke bestelling zijn €4,95, het maakt niet uit hoe veel je bestelt!