Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Zwemdiploma gehaald

 

Het behalen van een zwemdiploma is een mooie mijlpaal voor kinderen, maar ook zeker voor de ouders. Uiteraard krijgen kinderen een mooie beloning in de vorm van een diploma. Maar om het moment voor hen extra mooi te maken, is het leuk om een cadeautje te geven. En wat voor passend presentje kun je dan geven? Wij hebben 3 leuke tips voor je.

 

Tip 1: Duik in Stijl met Nieuwe Zwemkleding

 

Een van de meest passende cadeaus na het behalen van een zwemdiploma is nieuwe zwemkleding. Na het behalen van je zwemdiploma zul je nog veel veilige zwemuren gaan maken. Hierbij is het voor de kinderen leuk als ze dit een outfit kunnen doen waar ze zich zelf 100% comfortabel in voelen. Voor de één is dat een badpak met Elza uit Frozen erop en voor de ander zal het gaan om een zwembroek met stoere print.

 

Wat je ook zoekt, op Zwemkleding.nl hebben we het allemaal. Bekijk nu de zwemkleding voor jongens en de zwemkleding voor meisjes

 

Tip 2: Accessoires voor Zwemplezier

 

Het geven van zwemkleding (tip 1) is een hartstikke goed idee en als aanvulling kun je hier ook nog accessoires bij geven. Met accessoires bedoelen we producten die het zwemplezier zullen vergroten. Denk hierbij aan kleurrijke zwembrillen, grappige badmutsen of aan handige slippers. 

 

Naast deze accessoires kun je ook gaan voor speelgoed wat in het water is te gebruiken. De ouderwetse opblaaskrokodil doet het bijvoorbeeld nog steeds goed als zwemdiploma cadeau. Ook kun je duiksticks cadeau geven, dit is een mooie oefening voor hen. En een snorkelmasker is tegenwoordig razend populair. Leuk om in Nederland te gebruiken, maar nog leuker om te gebruiken in het buitenland. Uiteraard wel met de kanttekening dat degene aan wie je dit geeft goed genoeg kan zwemmen. 

 

Tip 3: Gepersonaliseerd cadeautje

 

Een gepersonaliseerd cadeautje doet het ook altijd goed. Grote kans dat je denkt ‘wat bedoelen jullie nou weer met een gepersonaliseerd cadeau’. Dit is eigenlijk heel simpel, met een gepersonaliseerd zwemdiploma cadeau bedoelen we een presentje waarbij je een blijvende herinnering geeft. 

 

Denk bijvoorbeeld aan een handdoek met de naam van degene die zijn zwemdiploma heeft gehaald, ook kun je hier nog de datum aan toevoegen. Een ander voorbeeld is dat je een snoeppot cadeau geeft, deze snoeppot kun je laten graveren met een naam. En vergeet hierbij niet de snoeppot zelf te vullen! Van een lege snoeppot wordt niemand blij.

 

Met het geven van een gepersonaliseerd cadeau, zal degene die zijn zwemdiploma heeft gehaald hier altijd trots op terugkijken. Daarnaast toon je aan dat jij net even wat meer moeite hebt gedaan bij het kiezen van een cadeautje. Dit zal het kind weinig interesseren, maar je scoort wel extra bonuspunten bij de ouders! 

 

Hopelijk hebben we je kunnen helpen met deze 3 tips. Veel succes met het kiezen van het perfecte cadeau voor hem of haar. 

maandag 29 januari 2024
Admin