Kies Prijzen
Kies Model
Kies Kleuren
Kies Geslacht
Kies Merken
Kies Winkels
Kies Maten
wis filters
123 producten gevonden
sorteer op:
Filters

Amazing Kids badmode

Amazing Kids is een stoer en hip kledingmerk voor de jongens en meiden. Het Belgisch merk heeft een breed assortiment. Je vindt hier prachtige warme jassen, goed zittende schoenen, coole badkleding voor in het zwembad, stoere accessoires en fijne ondergoed. Daarnaast richt Amazing Kids zich ook op de papa’s van deze stoere kids. Deze mannencollectie wordt ‘AManZing’ genoemd. In deze collectie vind je verschillende bekende mannenmerken zoals Jack & Jones, Petrol en PME Legend.

Amazing merken

De naam Amazing van Amazing Kids zit ook een beetje verstopt in de naam van de herencollectie. Geweldige kleren voor de kinderen en voor de papa’s. Zo lopen jullie in stijl over straat en natuurlijk op het zwembad als jullie samen met jullie moeder op vakantie zijn! Op onze website vind je de geweldige badkleding van dit merk. Leuke bikinitopjes voor de meiden en stoere zwembroeken voor de jongens. Je vindt ze in allerlei vormen, kleuren, maten en van verschillende populaire merken. Hierdoor zit er vast wel iets leuks voor jou tussen. Heb jij al wat stoers gevonden?

Amazing prijs

Dat dit merk zo geweldig is, zoals zij al verklappen in hun naam, wordt ook nog eens bevestigd door Het Financiële Dagblad van Nederland. Amazing Kids heeft namelijk de prijs FD Gazallen Awards mogen ontvangen! Deze prijs krijgen de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Hieraan zie je al hoe geliefd dit merk is en dat veel kinderen en hun vaders hun kleding halen bij Amazing Kids: geweldig toch!