Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Webshop van de maand: Brunotti

Waar trends zijn, daar is Brunotti. Het merk is altijd helemaal op de hoogte van de laatste trends en de nieuwste hypes. Tel dit op bij de goede kwaliteit van de kleding en je hebt een topmerk! Hier wat trends die je absoluut niet mag missen deze zomer...

 

Colour smash

Ga deze zomer voor kleurtjes kleurtjes en nog eens kleurtjes. Het liefst zo veel en zo vrolijk mogelijk! Prints zijn daarom niet meer weg te denken uit de collectie van Brunotti: lekker makkelijk te combineren en ontzettend zomers! Op je short, op je shirt of op je swimwear, het kan allemaal! Al eens gedacht aan het matchen van twee verschillende prints?

 

Cute dresses & stoere shorts

Ga jij op vakantie en is het ieder jaar proppen om alles in je koffer te krijgen? Dan kan een cute dress (of dresses...) niet ontbreken! Steel de show met een lieve, romantische jurk die ieders hart sneller laat kloppen. Ga je op vakantie en ben je van het mannelijke geslacht? Gooi die shorts maar in je koffer, want zonder minstens één stoere short mag jij niet weg! Ga voor een kort model in een hippe kleur, Brunotti heeft er genoeg!

 

 

 

Swimwear

Rijk gedetailleerd, kleurrijk, stoer, vrouwelijk, sportief. Woorden die de bikinicollectie van Brunotti omschrijven. Ga jij deze zomer voor een gave print? Of kies je toch voor een effen kleur? Kies jij een kant-en-klare fringebikini, of ga jij lekker mixen en matchen met de uitgebreide mix & match-collectie?

 

Niet alleen de vrouwen kunnen zich uitleven wat beachwear betreft, ook aan de mannen is gedacht! Gave shorts in een grote diversiteit aan kleuren: fel of neutraal, met een gave print of effen. Heb jij je keuze al gemaakt?

 

 

Sale

Heb jij de sale van Brunotti al bekeken? De mooiste bikini’s uit de collectie van vorig jaar, maar nog steeds oh zo cute! En wat is een betere manier om je hoofdhuid te beschermen tegen de zon dan het dragen van een prachtige hoed? Verbrand jij ook altijd bijna je voeten aan het hete zand op het strand? De slippers uit de sale zijn nu nog beter betaalbaar! Kijk snel of jouw maat er nog bijzit! 

 

Bekijk hieronder de leukste items die wij voor je hebben geselecteerd! 

 

vrijdag 18 juli 2014
Esther
Brunotti, zomercollectie, webshop, badmode