Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Phax

Vergelijk 80 producten
Sorteer op:
Blog

Phax

Phax is jong, Phax is eigentijds, Phax is trendy en kleurrijk. Phax’s collecties zijn zo breed en vol met verschillende stijlen dat ze daarmee bijna iedere vrouw bereiken. Één ding is zeker, Phax weet wat ze willen bereiken op het gebied van badmode.

Phax bikini: prints en kleuren

Met een Phax bikini waan je je in een tropisch oord. Alle prints en motieven zijn namelijk geïnspireerd op de mooiste plekken op aarde, bijvoorbeeld Hawaii. Hawaiiaanse prints komen voorbij in de mooiste kleuren en vormen. Alle bikini’s zijn afgewerkt met mooie details. Ruches, kant, of andere details maken de bikini’s uniek en speels. Het veelzijdige kleurenpallet zorgt ervoor dat de Phax badmode niet saai is of ooit zal worden.

 

phax colour mix 2017

Luchtig en luxe

Naast luchtige prints met veel bloemen en andere vrolijke motieven, heeft Phax ook een lijn waarin de badmode een wat luxere uitstraling heeft. Hierin zien we wat donkerdere kleuren terugkomen, tevens in luxe prints en motieven. Met af en toe een zwart of goud detail maakt Phax indruk met haar luxury collectie. De mooiste paisleyprints en  vormen worden geprint op luxe badpakken en bikini’s.

Phax badmode; een tweede huid

Phax biedt alle luxe en flair die je van een goed badmodemerk verwacht. De badmode is fashionable, sensueel, comfortabel en heeft een prachtig design. De collecties bestaan dan ook uit stijvolle en flatteuze vormen en modieuze maar toch comfortabele designs. De Phax bikini’s en badpakken zijn perfect gestyled en deze modellen worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardige stoffen. Phax wil dat een vrouw er op haar best uit ziet in een mooie bikini. Om dit voor elkaar te krijgen moet ten eerste het design mooi zijn, ten tweede moet de print of kleur aansluiten en ten derde is het comfort erg belangrijk. Daarom worden er onder andere stoffen gebruikt van lycra fibre. Dit zijn stoffen die super zacht zijn en voelen hierdoor aan als een tweede huid. Een Phax bikini is naast trendy ook hartstikke comfortabel dus!