Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Brunotti badmode

Vergelijk 55 producten
Sorteer op:
Blog

Brunotti badmode

Brunotti badmode

Zeg je Brunotti, dan denken wij zon, zee en golven, oftewel de surfsport! Dat Brunotti heel wat meer inhoudt dan zomer, zee en golven, weten wij natuurlijk ook wel. Maar de associatie met de surfsport is er niet voor niks. Brunotti is ooit gestart door de Italiaanse windsurfer Claudio Brunotti. Hij vestigde zich in 1979 in Scheveningen en vanaf 1980 begon hij met het verkopen van surfboards.

 

Langzaam maar zeker bouwde hij een stevige reputatie op. Toen hij ook kleding ging verkopen, bleek dat zo’n succes dat hij al snel een hele collectie ontwierp. Vandaag de dag is Brunotti een wereldwijd lifestylemerk dat zich niet alleen meer richt op de surfsport, maar meer in brede zin zijn aandacht heeft verlegd naar de boardsport in het algemeen.

 

 

Boardshorts en bikini’s

Natuurlijk is het assortiment inmiddels uitgebreid tot een complete collectie dames- en herenkleding. Maar op Zwemkleding.nl vindt u voornamelijk de badmode lijn van Brunotti.  Met voor de heren stoere zwemshorts in lang en kort en voor de dames talloze bikini’s en tankini’s. Daarnaast zijn er voor de dames ook de strandshorts en vindt u ook de zonnebrillen van Brunotti op deze site.

Brunotti Beach House

Zin om de Brunotti strandtent voor surfers te bezoeken? Ook als je niet zo´n surfer bent, maar wel van sport, zon en water houdt, is de Brunotti Beach House in Scheveningen niet te missen deze zomer.  Heerlijk loungen op het terras, lekker eten en zien en gezien worden natuurlijk!

 

 

De Brunotti Beach House heeft een eigen site, dus kijk gerust eens rond en bezoek op een mooie zomerse dag zelf deze gezellige strandtent.