Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Veilig zwemmen voor uw kind: Puddle Jumper!

Wat is er nou lekkerder voor uw kleintje om heerlijk in het water te spelen. Maar als uw kind nog niet (goed) kan zwemmen, wilt u zeker weten dat hij of zij wel veilig is. De nieuwe Puddle Jumpers zijn dé oplossing!

Nivea Sun Protect & Bronze

Wie wil er nou geen mooi, egaal, bruin kleurtje? Echter, te veel onder de zonnebank is niet goed voor de huid en zelfbruiners geven vaak lelijke vlekken. Natuurlijk bruin worden we alleen van de zon, maar helaas is deze in Nederland niet elke dag te vinden. Op de momenten dat de zon er wel is...

Sapph legt het af tegen Marlies Dekkers

Marlies Dekkers heeft vandaag de rechtszaak die ze tegen het merk Sapph had aangespannen gewonnen. Marlies Dekkers spande de rechtszaak aan omdat Sapph, volgens haar, haar ontwerp van de beha en bikini met het bandje boven de cup hadden gestolen en nagemaakt.

Bikini met bloemetjes

Bloemetjes dragen bij aan het zomergevoel. Grote kans dat bloemen op zwemkleding daarom zo geliefd zijn. Het leuke hieraan is, dat het zowel voor mannen als voor vrouwen al jaren een grote trend is. Zo doen bloemetjes op een bikini het altijd goed!

Heren zwemkleding

Niet alleen vrouwen hebben veel keus op zwemkledinggebied, mannen hebben dat ook! Er bestaat namelijk de zwembroek, een broek in de vorm van een onderbroek alleen dan voor het zwemmen. Een zwemboxer, deze heeft zoals de naam al zegt de vorm van een boxershort. Tot slot ...

Mag je nog in bikini na je 47e?

De zon schijnt volop en iedereen is weer aan het zoeken naar een leuke bikini. Maar pas op, want als je de 47 gepasseerd bent, is de bikini "not done" volgens tweeduizend vrouwen die hebben meegedaan aan een enquete van Diet Chef.