Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Slippers voor elke gelegenheid!

Als het zonnetje zich ook maar een klein beetje laat zien, haal ik mijn slippers alweer uit mijn schoenenrek. Ik vind het heerlijk om mijn voetjes te verenigen met de frisse lucht en om de buitenwereld mijn pas gelakte teennagels te laten zien. Ik heb verschillende soorten slippers, voor verschillende doeleinden. Zo heb ik hele goedkope slippers om mee naar het strand te gaan. Ook heb ik slippers die een goed voetbed hebben en waar ik de hele dag op kan lopen. Dan heb ik ook nog mooie slippers, met veel glitters, die perfect zijn voor een feestje of een avondje uit. Raar eigenlijk hè, dat ik zoveel verschillende slippers heb.

Natuurlijk kunt u voor alle doeleinden ook dezelfde slippers dragen, maar zeg nou zelf, het schoenenrek van ons vrouwen moet toch zo vol mogelijk staan? Hieronder een overzicht van verschillende soorten slippers en waar ze het meest geschikt voor zijn.

 

 

Flipflops zijn dunne slippers gemaakt van kunstsof. Het zijn de goedkoopste slippers die gemaakt worden. Het zijn geen slippers om hele dagen op te lopen, want ze bieden helaas geen steun aan de voeten. Ze zijn wel perfect om te dragen naar het strand of onder de douche op de camping! Het voordeel is dus ook dat ze tegen water kunnen.

 

De Birkenstock is dé slipper die goed gedragen kan worden tijdens een flinke wandeling of zelfs naar het werk. Deze slippers hebben een goed voetbed en uw voeten kunnen hier hele dagen op lopen. Veel mensen zeggen dat ze wel moeten wennen aan dit speciale voetbed, maar eerlijk is eerlijk ze zitten heerlijk! Heel charmant en sierlijk zijn ze niet, maar gelukkig is het al een tijdje een trend op slippergebied en lopen er veel meer mensen mee.

 

Sierslippers zijn slippers die vooral opvallen door de mooie steentjes, glittertjes, bloemetjes en schelpjes die in de bandjes zijn verwerkt. In de meeste gevallen is het voetbed glad, zoals hierboven ook te zien is. Deze slippers variëren erg van prijs. Een merkloze slipper met kraaltjes hoeft niet duur te zijn, maar vaak kosten deze slippers bij grote merken wel wat meer. Deze slippers zijn bedoeld om te dragen op een zomerfeest of een heerlijke BBQ achterin de tuin!

 

Kortom er zijn verschillende soorten slippers voor verschillende soorten gelegenheden. Vindt u het belangrijk dat slipper goed lopen? Ga dan voor de Birkenstock! Geeft u liever weinig geld uit aan een paar slippers? Flipflops zijn dan zeker geschikt! En indien u er graag altijd en overal mooi uit ziet, zou ik u aanraden om voor de sierslippers te gaan. Kunt u niet kiezen? Waarom zou u dan niet van elk soort een paar kopen?

zaterdag 6 augustus 2011
Bertine
slippers, dames