Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Een zwembad(je)!

Eindelijk, het is weer eens echt zomer weer! Wat hebben wij dit weer gemist de afgelopen tijd. Het leek eerder herfst dan zomer in ons landje. Veel mensen zijn inmiddels op vakantie (geweest) en hebben niet veel meer dan regen gezien. Anderen konden er echt niet meer tegen en boekten een last-minute naar de zon. Gelukkig kunnen we deze week gewoon in Nederland blijven, want de zon is last-minute toch op komen draven!

 

Nu het eindelijk mooi weer is, mogen (en willen) we niet klagen dat we het warm hebben. Heel stiekem hebben we daar toch wel een beetje last van. En wat is dan een goede oplossing? Juist, een zwembad(je) in de achtertuin! Weinig moeite, een groot plezier!

 

Voor kleine kids zijn er kleine zwembadjes te koop. Erg leuk, niet gevaarlijk en toch verfrissend! Tegenwoordig zijn er leuke uitvoeringen van de kleine badjes, namelijk een badje met een Cars print, regenboogkleurtjes of zelfs een heuse giraffe! Met een zwembadje in de vorm van een piratenschip, zal de fantasie van uw kind zich ontwikkelen! Uw kinderen kunnen zich de hele dag wel vermaken in deze kleine zwembadjes.

 

Helaas passen wat oudere kinderen en de papa’s en mama’s niet meer in een klein zwembadje. Gelukkig is het ook mogelijk om een zwembad in de achtertuin te zetten! Een groot zwembad waar u fatsoenlijk in kunt zwemmen, zonder dat gelijk de hele tuin uitgegraven moet worden. Nee, de grote zwembaden zet u in de winter gewoon op zolder. De prijzen voor een groot zwembad beginnen rond de 100 euro. Eigenlijk helemaal niet duur, als u ziet wat voor een plezier u er voor terug krijgt.

 

Met een zwembad(je) kunt u deze warme dagen heerlijk doorkomen. Opdat er nog maar veel meer van deze zomerse (zwem) dagen mogen komen!

dinsdag 2 augustus 2011
Bertine
zwembad, warm weer, vakantie