Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Hippe badpakken

Denkt u dat een badpak niet hip kan zijn? Dan heeft u het mis! Hier op Zwemkleding.nl hebben we al veel aandacht besteed aan verschillende bikini’s, tankini’s en monokini’s. Maar we slaan het badpak niet over. Sterker nog, een badpak kan net zo hip zijn als een bikini.

Trends op badpak gebied

Dit seizoen is de grootste trend dat het badpak er mooi en verleidelijk uit ziet. De zwarte Speedo badpakken mogen in de kast. Als u de mode moet geloven, dan mogen deze alleen uit de kast gehaald worden indien u meedoet aan wedstrijdzwemmen. Deze badpakken laten helaas niets vrouwelijks over.

 


 

De badpakken die wel mogen dit seizoen, zijn vooral erg kleurrijk. Bloemetjes, dierenprintjes, tropische printjes en een beetje fantasie zijn de trends van het moment.
De aller-hipste badpakken zien er net een beetje anders uit: Ze zijn strapless, hebben een bandje in de nek of een leuke uitsnede.

Waarom zou u voor een badpak gaan?

Een badpak is voor alle generaties! Het geeft een meer geklede uitstraling dan de bikini. Het kan zijn dat u zich hierin wat prettiger voelt. Een badpak zit trouwens ook fijn en heeft niet de neiging om omhoog te gaan indien u in het water springt (dit heeft een bikini wel). Vergeet ook zeker niet dat het badpak hard vecht in de modewereld en dat het zeker staat voor elegant en modieus tegelijkertijd. De bikini blijft op nummer 1 staan wat betreft het meest gedragen zwemkledingitem, maar het badpak ligt daar niet ver onder!

 

Een badpak kopen

Bij het kopen van een badpak zal ik u vooral aanraden om er één te kopen waar u zich prettig in voelt. Het badpak moet fijn zitten en de kleuren moeten u staan. Vaak kunt u niet om de trends in de (web)winkel heen. Kunt u niet kiezen? Kijk in uw kledingkast en zoek naar een kleur die u vaak draagt en u goed staat. Zeker weten dat een badpak in deze kleur u ook goed staat.

woensdag 27 juli 2011
Bertine
badpak, zwemkleding