Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Hippe sneakers voor mannen

Sneakers zijn al een hele tijd populair schoeisel. De hip-hop wereld is met deze hippe schoenen op de proppen gekomen. Jongeren dragen niet anders, en hun vaders beginnen ook een beetje bij te draaien. Sneakers zijn echt niet alleen voor jongeren, integendeel, er zijn ook hele leuke sneakers voor de man op de markt (of beter gezegd: in de online stores!).

 

Jongeren gaan vaak voor sneakers die breed en hoog zijn. Sneakers die echt op mogen vallen. Kleuren doen het vaak ook goed: een gekleurd logo bijvoorbeeld of gekleurde strepen over de schoen. Jongeren zijn vaak ook gevoelig voor merknamen, dus hoe groter het logo, hoe beter.

 

Mannen kunnen natuurlijk ook diezelfde sneakers dragen, maar meestal zijn ze niet van de kleurtjes en de grote logo’s. ‘Heel simpel’, zult u denken. ‘ik kies dan wel een witte, bruine of zwarte sneaker’. Dit kan uiteraard, maar wilt u eigenlijk een sneaker waar u ook fatsoenlijk mee naar uw werk kunt? Dan heeft u geluk! Helemaal trendy voor de hippe man zijn de ‘nette sneakers’. Of ze een officiële benaming hebben, weet ik niet, maar het is een combi tussen nette schoenen en sneakers. De onderkant is gemaakt van rubber, dat echt het kenmerk van een sneaker is. De bovenkant is wel van leer of suède. Dit maakt de schoen net iets netter en klassieker.

 

Deze speciale uitvoering van de sneaker is heel goed draagbaar naar kantoor, maar ook thuis voor in de weekenden. Deze sneaker is een leuke knipoog onder een pak, maar is ook goed te combineren met een spijkerbroek! Doordat het een lage schoen is, is deze ook prima te dragen onder een korte broek. Kortom met een nette sneaker kunt u alle kanten op!

 

Nog een kleine tip: Draag wel sneakersokjes in deze schoenen, want hoge (witte) sokken kunnen echt niet meer!

vrijdag 29 juli 2011
Bertine
sneakers, heren