Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Webshop van de maand: Jijwel.nl

Voor de maand Augustus is de Webshop van de maand Jijwel.nl geworden. Nog niet zo bekend onder onze bezoekers, maar zeker de moeite waard om even in het spotlicht te zetten!

 

 

 

Jijwel.nl ontstond, zoals vele andere webwinkels, vanuit een echte winkel. De winkel van Jijwel.nl zat oorspronkelijk in Amsterdam aan de Marathonweg onder de naam Kid & Kiki. Naast de winkel werd er ook een webshop opgezet, Kidenkid.nl. Al snel liep de webshop zo goed dat in 2009 zelfs werd besloten om de winkel aan de Marathonweg te sluiten. Eind 2009 veranderde de webshop van eigenaar en werd de webshop omgedoopt tot Jijwel.nl. Inmiddels is Jijwel.nl nu één van de grootste online kinderkledingshops van Nederland.

 

Bij Jijwel.nl vindt u hippe kinderkleding voor stijlbewuste moeders die voor haar kinderen de beste en mooiste kinderkleding zoekt. Ook zwemkleding is een onderdeel van het assortiment met merken als Bora Bora, Bomba, Zee en Zo en Muchachomalo voor jongens en meisjes.

 

  

 

Jijwel.nl onderscheidt zich met hun kinder zwemkleding. De meisjes bikini’s en badpakken van Jijwel.nl zijn alles behalve saai. Vrolijke kleuren, mooie printjes en ruches kenmerken de bikini’s en badpakken. Dat geldt zeker ook voor de jongens zwemkleding. Stoere zwemshorts en zwemboxers, met bijzondere printjes en kleurcombinaties. Als u iets origineels wilt voor uw kind, kijk dan zeker even bij deze bikini’s en badpakken!

 

De webshop van Jijwel.nl is echt de moeite waard om te bezoeken. Bestellen gaat heel gemakkelijk, bestelt u voor 15.00 uur ’s middags, dan wordt de bestelling nog dezelfde dag verstuurd en heeft u alles de volgende dag al in huis! Bovendien wordt alles gratis thuisbezorgd! Niet tevreden? Dan mag u de bestelling of een deel ervan ook weer kosteloos retourneren! Bij Jijwel.nl weten ze wat service is!

dinsdag 9 augustus 2011
Barbara
webshop zwemkleding