Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Rood met witte stippen?

Kleine stippen, grote stippen, ze zijn weer helemaal terug van weggeweest en ze zijn hot! Het is echt waar, als je maar lang genoeg wacht, komt alles weer terug in de mode en zo ook de stippen. En laten wij dat nou helemaal niet erg vinden.

Mix & Match bikini

Mix & match lijkt gemakkelijk, want zo kunt u verschillende bikini’s combineren. Misschien heeft u nog wel een bikinitopje in de kast liggen, maar is het broekje echt versleten. Een los bikinibroekje kopen is dan een goede en goedkope oplossing. Maar zijn er ook regels met betrekking tot het combineren?

Slippers zijn populair!

Met deze warme zomerdagen zijn slippers roofgoed! We hebben al eerder op Zwemkleding.nl de slippertrends van 2011 aangegeven. Maar uit onderzoek van Beslist.nl blijkt nu ook dat 60 procent meer vrouwen de birkenstock slippers kochten. Alleen de sneakers zijn nog populairder.

Zwemkleding mag dit jaar knallen!

Met de tropische temperaturen die ons de afgelopen weken zo nu en dan aandoen, komt de zwemkleding ook weer eens uit het stof. En dat zal de komende zomermaanden alleen maar meer gebeuren! Hoe vervelend… ;-) Maarre…is de zwemkleding van vorig jaar nog wel zo up-to-date?

Bikini met zonnepanelen

Wil je lekker op het strand liggen met een heerlijk muziekje? Dat lukt niet als je MP3 speler leeg is. Als het aan Andres Schneider ligt, is dat verleden tijd en laad je je MP3 speler op aan je bikini! Ja je hoort het goed, opladen aan je bikini met zonnepanelen.

De beste zonnebrand is van Kruidvat!

Wie wil er nou niet lekker bruin worden? Lekker bakken in de zon, maar kies dan wel voor een goede bescherming van uw huid! Maar welke zonnebrand kunt u het beste gebruiken? De Consumentenbond heeft zonnebrand getest en de uitslag werd gepubliceerd in de Consumentengids van mei 2011.