Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Nederlandse vrouw wil niet meer topless

Topless was in de jaren 90 heel normaal. Menig vrouw lag op het strand te zonnen zonder bovenstukje. Maar tijden zijn veranderd en inmiddels geeft 75% van de Nederlandse vrouwen aan liever niet meer topless te zonnen. Vrouw.nl van de Telegraaf hield een enquête onder meer dan 1500 vrouwen waaruit dit bleek.

 

 

 

Ondanks dat we schijnbaar zelf niet meer zonder bovenstukje gezien willen worden, vinden we dat anderen dat recht zeker wel hebben. Bovendien doen we niet moeilijk over de maximum leeftijd waarop vrouwen topless mogen zonnen. Maar liefst 74% van de vrouwen vindt dat een vrouw op elke leeftijd nog topless gezien mag worden.

 

De bikini is veruit het meest populair, meer dan de helft van de vrouwen draagt een bikini op het strand. Een derde heeft liever een wat meer bedekkend badpak. Daarnaast zijn er nog dames die liever hun kleren aanhouden en 2% heeft geen moeite met bloot, want zij dragen niks.

 

 

 

Van de vrouwen die in bikini het strand op gaan in de zomer, doet meer dan de helft haar uiterste best om er goed uit te zien in de zomer. Zij halen alles uit de kast om vóór de zomer weer hun gewicht op orde te hebben en het grootste deel van die dames gaat dan ook bij voorhand op dieet om hun streefgewicht te halen. Dat voorkomt niet dat meer dan de helft van alle dames aangeeft zich te schamen voor hun lichaam.

 

Dames, of u nu superslank bent of niet, iedereen mag genieten van de zon. Met een bikini, badpak of toch topless, u mag zelf kiezen!

maandag 15 augustus 2011
Barbara
topless, zwemkleding, badmode