Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Brunotti, topmerk op het gebied van zwemkleding!

Het merk Brunotti is een echte topper op het gebied van zwemkleding. Dit merk gebruikt goede stoffen om stevige zwemkleding van te maken. Dit zie je terug, want een bikini en zwembroek van Brunotti sluiten goed aan en worden niet wijd. Het enige nadeel wat ik kan bedenken aan dit merk, is de soms wat hoge prijs. Niet iedereen wil een aantal tientjes voor een bikini neer leggen. Het leuke aan de maand augustus/september is dat het uitverkoop is!

 

De opruiming is al een aantal weken bezig en dat betekent dat je aan het eind van de opruiming nog veel meer korting krijgt. Een Brunotti bikini of zwembroek is nu voor iedereen betaalbaar! Een bikini die eerst € 59,99 kostte, is nu afgeprijsd naar slechts € 29,99 en een bikini die je in de lente nog kocht voor € 39,99, koop je aan het einde van de zomer voor slechts € 19,99. Een zwemshort kost ook niet veel meer dan € 25-30 euro. Voor iedereen die nog op vakantie moet, is dit een goede actie. Voor iedereen die net terug komt van vakantie en wel aan een nieuwe bikini toe is, is dit ook niet verkeerd. Natuurlijk is dit ook een super aanbieding voor alle thuisblijvers!

Brunotti is oorspronkelijk een merk voor boardsports. Een echt merk voor actievelingen dus, zowel op het vaste land (bijvoorbeeld in de sneeuw) als in het water. Doordat Brunotti de kleding, en dus ook de zwemkleding, voorziet van leuke motiefjes (meestal ruitjes) en kleurtjes, is de (zwem)kleding eigenlijk heel draagbaar voor iedereen. Voor alleen sportievelingen is Brunotti allang niet meer, ze verkopen genoeg leuke bikini’s en zwemshorts. De felle kleurtjes spreken vooral de jongeren erg aan, maar ook voor kinderen heeft Brunotti super leuke bikini’s en zwembroekjes! Naast zwemkleding heeft dit merk ook slippers en zonnebrillen om een dagje aan zee compleet te maken!

De kwaliteit is goed, de kleuren zijn zomers en de prijs is nu echt top! Altijd al zwemkleding van Brunotti willen kopen? Dan is nu je kans!

zondag 4 september 2011
Bertine
Brunotti, online, bikini, zwemshort