Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Sale! Sla je slag!

Het zal je zeker niet ontgaan zijn, de Sale is volop aan de gang. Voor badmode is het seizoen aan het einde, althans wel als we naar het weer kijken. Maar wie nog een last minute naar de zon heeft geboekt voor in het naseizoen kan nu zijn slag slaan. Ook als je nu alvast goedkoop een badpak of bikini op de kop wilt tikken voor het volgende strandseizoen, is het nu de tijd! Wij hebben een aantal aanbiedingen voor je uitgelicht, maar wees wel snel, want op = op!

Ook zo’n fan van Sapph? De supersexy badpakken en bikini’s van Sapph zijn een lust voor het oog. En terwijl dit merk normaal gesproken al niet duur is, kun je nu met extra korting naar hartenlust uitzoeken. Wat te denken van dit prachtige badpak? Hier kan je zeker mee gezien worden op het strand! De modieuze bandjes langs de cups en het ceintuur op de heupen maken dit badpak echt een plaatje.

Ook leuk is deze halterbikini van O’Neill, nu super voordelig geprijsd in de uitverkoop. In een mooie blauw met roze ruitje super hip!

Altijd al eens een tankini willen proberen? Dan is deze Beachwave tankini misschien wat voor jou. Met een asymmetrische halslijn is dit zeker een bijzondere tankini. Aan de binnenkant zitten softcups, die je er eventueel uit kunt halen. Nu echt voor een spotprijsje!

 

Dus dames, nog voordelig een leuke bikini of badpak scoren? Nu is de tijd!

donderdag 1 september 2011
Barbara
uitverkoop, sale, badmode