Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

How to wear: de Minirok

De minirok is al heel veel jaren een favoriet item bij de vrouwen (en de mannen!!). Een minirok doet onze benen langer uitkomen en stiekem voelen we er ons heel vrouwelijk (en soms sexy) in. Jonge meiden kunnen een minirok nog wel hebben, maar kunnen moeders van deze jonge meiden het ook nog hebben? Ik ben van mening dat dit zeker kan, mits het goed gecombineerd is.

Hoe ouder we worden, hoe minder mooi onze benen worden, om het maar eens netjes te zeggen. Een huidskleurige panty doet veel wonderen! Neem een panty in een mooi bruin tintje, als u witte benen hebt. Want eerlijk is eerlijk, bruine benen staan net iets mooier dan witte benen. Vindt u een minirok toch nog te gewaagd? Draag er een dikke, stoffen legging onder en de minirok is voor elke vrouw draagbaar.

 

Bij een minirok is het wel belangrijk dat het goed gecombineerd wordt. U wilt immers niet ordinair overkomen. Vermijd naveltruitjes, netpanty’s en tijgerprintjes. Een minirok kan op een chique manier gecombineerd worden met een mooie satijnen top, een mooie blazer en leren pumps. Draagt u de minirok het liefst met mooi weer en dus met blote benen? Draag er dan een top boven die hoog sluit (en ondergoed onder die niets laat zien). Ik raad aan om een minirok te combineren met ballerina’s, slippers of sandalen. Hakken kunnen een minirok namelijk helemaal breken. Draagt u er toch het liefst pumps onder? Dat kan, maar vermijd lakleer en draag het liefst geen naaldhakken!

 

Bent u nog niet overtuigd? U kunt natuurlijk ook altijd een rok kopen die net iets boven de knie eindigt. En vooral belangrijk: draag waar u zich prettig in voelt!

maandag 22 augustus 2011
Bertine
minirok, strandkleding, strandrok