Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Handgemaakte meisjes bikini's van Bikiniez

Er is sinds kort een nieuw Nederlands badmodemerk speciaal voor kinderen: Bikiniez. Deze exclusieve handgemaakte bikini’s worden in kleine en beperkte oplage gemaakt door Barbara Kaalen, het gezicht achter Bikiniez.

 

 

Ontwerpster Barbara Kaalen, ooit begonnen met bikini’s maken voor haar eigen dochters, besloot haar eigen lijn op te zetten toen bleek dat haar zelf ontworpen badmode in haar eigen omgeving zo’n succes was. De inspiratie die Barbara gebruikt voor haar collectie kinder bikini’s is afkomstig van de vele reizen die ze maakte, voordat ze moeder werd. Reizen door Zuid- en Midden-Amerika en Azië ontwikkelden haar voorliefde voor alles wat met folklore, Gypsy en Indiaanse culturen te maken heeft. Kenmerkend voor haar collectie zijn de steeds terugkerende symbolen van de vlinder en de panterprint, die staan voor vrijheid en speelsheid. Volgens Barbara “twee eigenschappen die je nooit mag kwijtraken”. 

 

 

Naast bikini’s is de collectie van Bikiniez aangevuld met allerlei leuke accessoires, zoals bandana’s en heupdoeken. Voor de allerkleintjes zijn er zelfs hippe luierbroeken.

woensdag 17 augustus 2011
Barbara
meisjes bikini Bikiniez