Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Een zwembad(je)!

Eindelijk, het is weer eens echt zomer weer! En nu het eindelijk mooi weer is, mogen we niet klagen dat we het warm hebben. Heel stiekem hebben we daar toch wel een beetje last van. En wat is dan de goede oplossing? Juist, een zwembad(je) in de achtertuin! Weinig moeite, een groot plezier!

Hippe sneakers voor mannen

Sneakers zijn al een hele tijd populair schoeisel. De hip-hop wereld is met deze hippe schoenen op de proppen gekomen. Jongeren dragen niet anders, en hun vaders beginnen ook een beetje bij te draaien. Sneakers zijn echt niet alleen voor jongeren, integendeel, er zijn ook hele leuke sneakers voor de man op de markt (of beter gezegd: in de online stores!).

Hippe badpakken

Denkt u dat een badpak niet hip kan zijn? Dan heeft u het mis! Hier op Zwemkleding.nl hebben we al veel aandacht besteed aan verschillende bikini’s, tankini’s en monokini’s. Maar we slaan het badpak niet over. Sterker nog, een badpak kan net zo hip zijn als een bikini!

Espadrilles, DE trend op schoenengebied!

Espa-wattes zult u misschien denken?! Espadrilles! Dit is dé trend van het moment op schoenengebied. Het is een soort schoen, gemaakt van canvas of katoen. De zool is echter gemaakt van touw. Er zijn verschillende varianten: de één is dicht aan de voorkant, de ander heeft een peeptoe. Met of zonder gespje, u kunt er alle kanten mee op!

Ik ga op vakantie en neem mee?

De vakantieperiode is aangebroken! Een vakantie is toch altijd een heerlijke onderbreking van het werk of van een studie. Op vakantie gaan hoort er echt bij en vooral de voorpret is leuk! Vakanties zoeken en boeken, maar ook de artikelen bij elkaar shoppen die echt mee moeten.

Wat heeft @Nientjer uitgezocht voor 150 euro?

Onlangs hadden wij een actie op Twitter. Hier hebben veel mensen op gereageerd, gevolgd, geretweet etc. De winnares van de actie was @Nientjer, en namens haar, mogen wij laten zien wat ze heeft uitgezocht voor €150,-.