Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Webshop van de maand: Protest

Protest heeft een comfortabel werkende, veilige webshop die veel service biedt en van veel markten thuis is. Mannen, vrouwen, jongens en meisjes kunnen allemaal terecht bij het merk dat onder andere schoenen, ondergoed, truien en broeken aanbiedt. Of je nu snowboarder bent of houdt van zwemmen; iedereen vindt hier iets van zijn of haar gading.

 

De site geeft het zelf al aan op de openingspagina: winkelen bij Protest betekent geen verzendkosten boven de honderd euro, winkelen zonder dat je een account nodig hebt, veilig betalen en een bezorging binnen drie werkdagen. 'Waarom ga je dan überhaupt de deur nog uit om te winkelen?', vraag je jezelf dan af. En inderdaad, dit is wel zo gemakkelijk!
 

Protest zwemkleding vrouwen

Voor dames en meisjes is er veel zwemkleding te vinden in de webshop van Protest. Bij vrouwen zijn dit vooral de Protest bikini (alleen hierin is er al keuze uit meer dan honderd modellen), maar ook zijn er tankini's en rashguards te bestellen. De tankini is genoemd naar de bekendere tanktop, en bestaat uit een bikinibroekje en een nauw sluitende tanktop die geschikt is om mee te zwemmen. Deze houdt het midden tussen een badpak en een bikini; het bedekt meer huid dan een bikini, maar bestaat wel uit twee delen. Een hippe combinatie voor op het strand of langs het zwembad! De rashguard is een bovenstuk dat vooral de surfende vrouw zal aanspreken. Het lichaam blijft warm en beschermd tegen de golfslag.

 

Protest zwemkleding meisjes

Voor de meisjes zijn er badpakken en heel veel bikinistukjes. De designs zijn vrolijk en er is duidelijk erg veel aandacht aan de details besteed. Touwtjes, streepjes, lintjes, strikjes... voor elk wat wils. Voor de stoere meiden zijn er bijbehorende shorts te bestellen. Het bestellen gaat, zoals zojuist al gemeld, heel eenvoudig. Zonder account en met een goed werkend winkelwagentje. Mochten er vragen zijn, dan heeft protest een klantenservice die elke werkdag onder kantooruren bereikbaar is. Kortom, een kijkje waard, deze webshop.

 

Protest zwemkleding heren en jongens

Voor de heren en de stoere jongens zijn er voornamelijk boarshorts te vinden van het merk Protest. Deze zijn voor zien van prints, ruitjes of andere designs conform de laatste mode en trends.

 

dinsdag 7 februari 2012
Claudia
Zwemkleding, bikini, Protest