Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Kleurrijke prints!

We zien het dit seizoen steeds vaker: de zwemkleding met kleurrijke prints. Vind je je oude zwarte bikini een beetje saai worden? Doe eens gek en kies voor een knal-kleur of een gekke print! Dit jaar heb je genoeg keuze uit vrolijke, opvallende bikini’s! Wees niet bang en durf te mixen met verschillende prints. Pas wel op dat de kleuren niet vloeken. Als je kiest voor één kleur die in elk kledingstuk terugkomt, speel je in ieder geval op safe, maar kom je toch kleurrijk voor de dag!

 

De eerste outfit heeft een fleurige print met de terugkomende kleur paars. Een trendy zonnebril en geweldige paarse tas maken de outfit compleet!

 

Een zwemkleding outfit kun je zo duur maken als je wilt. Kijk bijvoorbeeld eens op de pagina van het merk Beachwave. Zij hebben erg leuke kleurrijke bikini's tegen een betaalbare prijs. Combineer dit met een effen pareo of strandjurkje en jouw strandlook is compleet.

Zwart kan altijd. Je kan het combineren met een leuke print, voor nét dat beetje extra. Houd je meer van effen en niet zo opvallende kleuren? Een knalkleur of een pasteltint kan ook deze zomer. Of je nou een blanke of donkere huidskleur hebt, een print knalt bij iedereen!

 

Zou dit ook jouw outfit kunnen zijn?

 

woensdag 29 februari 2012
Nena
Zwemkleding, bikini, print