Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Badjas, heerlijk met dit het koude weer

Het is koud en regenachtig weer in Nederland. Wat zou u momenteel te zoeken hebben op Zwemkleding.nl? Een mooi badpak voor dat grote, overdekte zwembad misschien? Naast veel zwemkleding biedt Zwemkleding.nl veel meer. Kijkt u maar naar wat de gelukkige winnares op twitter heeft uitgezocht: een complete outfit!

Snoezige meisjes rokjes & strandjurken

Als u de blog op Zwemkleding.nl al een tijdje volgt, weet u ondertussen wat de trends zijn op het gebied van zomerjurkjes voor vrouwen. Ik gaf ook al eerder tips hoe u een strandjurk op verschillende manieren kan combineren, zodat het casual of juist klassiek uitstraalt. In dit artikel stellen wij de kleine dametjes centraal.

Uitslag: win je favoriete zwemkleding!

Op twitter zijn we twee weken geleden een actie gestart. Het bericht dat we als eerste de twitterwereld in stuurde was: Win je favoriete zwemkleding (zelf uitzoeken) t.w.v. € 150,- als je ons volgt én dit bericht RT! www.zwemkleding.nl

Webshop van de Maand: Esprit.nl

Zwemkleding.nl kiest elke maand een webshop die ze graag eens onder de aandacht wil brengen. Voor juli is dat de webshop Esprit. De bezoekers van Zwemkleding.nl zijn ook veel te vinden in de webshop van Esprit en zijn hierover zeer te spreken!

 

De Jumpsuit

Drie jaar geleden kwam de jumpsuit in de mode en sindsdien is deze niet meer weg te denken. Sterker nog, de jumpsuit is alleen maar populairder geworden! Vooral als zomer item mag de jumpsuit niet ontbreken in de kast. Voor alle mensen die zich afvragen wat een jumpsuit is ....

Win je favoriete zwemkleding op Zwemkleding.nl!

Win je favoriete zwemkleding (zelf uitzoeken) t.w.v. € 150,- als je ons volgt én dit bericht RT. www.zwemkleding.nl  

  

twitterbutton.nl