Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Zwemkleding in de stijl van Vanessa Minnillo

De Filipijns-Amerikaanse ster Vanessa Minnillo is gespot in de zon. Ze fietste tijdens de vakantie met haar kersverse man Nick Lachey in bikini over de straten van Hawaii. De 31-jarige droeg een vrolijke bikini met bloemetjes-print om haar killer-body te laten zien aan de vakantiegangers. Ze beschermde haar mooie gezicht tegen de zon met een enorme rieten hoed. 
 

Stijlgevoel

De Filipijnse schone werd in 1998 gekroond tot Miss Teen USA, waarna ze verschillende programma’s op onder andere MTV presenteerde. In 1998 wist Minnillo al wat stijl was, en het gevoel hiervoor heeft ze duidelijk nog steeds.In de stijl van

Wil jij net zo hip op de fiets verschijnen als Vanessa de komende zomer? Wij hebben een selectie gemaakt van dé producten en zwemkleding die een goede combinatie maken, geïnspireerd op de stijl van Vanessa. Het begint allemaal bij een goede slipper: Havaiannas zijn dan áltijd een goede keuze. De zwarte slippers met zilverkleurige pailletten geven je die stijlvolle, chique zomerlook waar ook Vanessa een zwak voor heeft. Combineer de elegante slipper met een mooie bikini van het merk Sea Trough en de vrolijke bloemenlook is een feit!
 

Het extraatje

Vanessa wordt vaak gespot met een grote zonnebril; deze zonnebrillen zijn helemaal hip! Maak je look daarom af met een grote zonnebril van Ralph Lauren. De combinatie van de slippers, de vrolijke bikini en de grote zonnebril die je ogen overal tegen beschermt, zorgt ervoor dat ook jij de aandacht trekt op de boulevard van Hawaii. Minnillo doet dit samen met Lachey; jij hebt daar geen bekend wasbordje voor nodig!

 

donderdag 8 december 2011
Mirjam
Zwemkleding, Vanessa Minnillo