Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Silvie nieuw gezicht Hunkemoller

Onlangs is het nieuwe gezicht van lingeriewinkel Hunkemöller bekendgemaakt. Niemand minder dan Sylvie van der Vaart is vanaf maart te bewonderen in de nieuwste collectie lingerie en badmode van de winkelketen.

Merkwaarden

In heel Europa is onze eigen Sylvie straks de bewonderen in de allernieuwste zwemkleding en lingerie die dit seizoen in de winkels van Hunkemöller hangt. De grootste lingerieketen van Europa maakte de keuze voor Van der Vaart omdat de merkwaarden van het bedrijf ‘een perfecte match vormen met Sylvie’s look en persoonlijkheid’. Ook haar bekendheid in ons buurland Duitsland is voor Hunkemöller een sterk punt. Behalve marktleider in de Benelux is de lingerieketen dit namelijk ook in Duitsland.

 

 

 

Spannend

Van der Vaart vindt het een enorm compliment dat ze gevraagd is als model voor zo’n sterk merk. Maar ze is ook wel een beetje zenuwachtig om straks voor heel Europa in zwemkleding te moeten staan. ‘Ik vind het ontzettend spannend om in lingerie en badmode te verschijnen op televisie en in fotografie’, laat ze weten. ‘Binnenkort vertrekken we naar warme oorden om de beelden te schieten en daar heb ik heel veel zin in’.

Zwemkleding 2012

De vrouw van voetballer Rafael van der Vaart is straks te zien in een bikini en zwemkleding die voldoet aan de trends van de zomer van 2012. Dat wil zeggen dat Van der Vaart zwemkleding zal dragen in natuurlijke, warme kleuren als goudgeel en olijfgroen. Maar ook felle kleuren zijn dit zomerseizoen helemaal in, bijvoorbeeld azuurblauw en rood. Een andere opvallende trend in zwemkleding is de dierenprint. Bent u benieuwd wat Sylvie draagt deze zomer? Vanaf maart is ze te zien in het nieuwste reclamespotje van Hunkemöller.

 

woensdag 25 januari 2012
Mirjam
Zwemkleding, Hunkemoller, Silvie van der Vaart