Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Webshop van de maand: Otto

Het aanbod in zwemkleding is na de zomermaanden altijd summier bij de gewone winkels en meeste webwinkels. Om na de zomer nog een leuke bikini of een mooi badpak toe te voegen aan uw collectie, is daarom altijd weer een uitdaging.  Via webshop Otto is dit vanaf nu geen probleem meer!

Zwemkleding buiten het seizoen

Bij Otto vindt u namelijk een uitgebreid assortiment zwemkleding, ook in de koude wintermaanden. Bovendien profiteert u van bizar hoge kortingen als u besluit uw zwemkleding buiten het seizoen te kopen. Otto biedt elegante zwempakken en bikini’s van de meest uiteenlopende merken en prijzen. Erg handig zijn de ‘mix-kini’s', de bikini waarbij u uw eigen top en slip kunt uitkiezen. Zo hoeft u niet perse een setje te kopen, maar kunt u zelf bepalen wat u bij wat draagt.

 

 

 

Zwemkleding mannen

Voor de mannen is er ook bijzonder veel keuze. Gaat u voor de boardshort, ideaal voor de sportieve zwemmer? Of gaat u voor de klassieke zwembroek? Om het zoeken gemakkelijk te maken, kunt u sorteren op kleur, prijs, merk en maat. Op deze manier ziet u alleen de zwembroek die voor ú interessant is!

Zwemkleding kids

De zwemkleding voor meisjes bij Otto staat in het teken van kleuren. De bikini’s en zwempakken zijn vrolijk gekleurd of hebben een vrolijk motiefje. Er zijn zelfs professionele badpakken voor de fanatieke zwemster! Voor de jongens is er ook grote diversiteit: houdt uw zoontje van de korte zwembroeken of gaat hij voor de stoere, lange zwembroek?

Zekerheden Otto

Bestellen via Otto is daarnaast veilig, betrouwbaar en gemakkelijk. U betaalt zoals u zelf wilt: via iDeal, een acceptgiro of een automatische afschrijving. Is de zwemkleding te klein of niet naar wens, dan is het geen probleem om deze te ruilen of uw geld terug te krijgen. Retourneren is voor u namelijk gratis.
 

 

woensdag 4 januari 2012
Claudia
Zwemkleding, Otto