Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Speedo zwemkleding voor snelheid

Het van oorsprong Australische zwemkledingmerk Speedo is inmiddels wereldwijd bekend. Het merk kenmerkt zich met sportieve zwemkleding: voor de professionele zwemmer, maar ook erg geschikt voor de recreatieve zwemmer.

 

De eerste gouden medaille op de Olympische Spelen voor zwemmen werd in 1932 gewonnen door een zwemmer die zwemkleding van Speedo droeg; hiermee bewees het merk zijn kracht. Al zolang Speedo bestaat, is het continu technieken aan het ontwikkelen en verbeteren.

FastSkin zwemkleding

Zo kwam Speedo in 2010 tot de ontwikkeling van het ‘snelste’ materiaal op het gebied van zwemkleding; het FastSkin-materiaal. Het materiaal vermindert de weerstand van de zwemmer in het water aanzienlijk: voor vrouwen is de weerstand met een FastSkin-badpak zo’n vier procent minder, en voor mannen scheelt het zo’n acht procent. Het is dan ook niet gek dat dertien van de vijftien behaalde medailles op de Olympische Spelen dat jaar gewonnen werden door zwemmers die in een Speedo badpak of zwembroek zwommen.

 

 

 Foto: Speedo

Kwaliteit

Bij Speedo staat de functionaliteit voorop en is het belangrijk om technieken te ontwikkelen voor de zwemmers. Het heeft echter ook een constante focus op het uiterlijk van de zwemkleding: de zwemkleding van Speedo blijft er door de jaren heen elegant en goed uit zien. Draagt u Speedo zwemkleding, dan draagt u kwaliteit, en dat is te zien. 

Actie Menzis

Nu de premies van de zorgverzekering bekend zijn, zie je ook steeds meer zorgverzekeraars die een speciale aanbieding hebben. Voor de zwemkleding liefhebbers heeft zorgverzekeraar Menzis een aantrekkelijke actie: in november en december krijgt u als klant bij Menzis 25% korting op zwemkleding van Speedo! Daarnaast krijgt u als lid 50% korting op een jaarabonnement van ‘Mijn Zwemcoach’, een online coachingsprogramma. Met niemand minder dan bondscoach Jacco Verhaeren als zwemcoach en de perfecte zwemkleding van Speedo bent u voor u het weet baantjes aan het trekken in het Olympisch zwembad!
 

 

dinsdag 29 november 2011
Claudia
Speedo, Menzis actie