Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

De juiste kleur zwemkleding

Een Brits warenhuis heeft enige tijd geleden onderzocht welke kleur lingerie mannen het mooist vinden. Dat leverde een opvallend resultaat op, want voor het eerst sinds vijftig jaar wordt rode lingerie van de troon gestoten. Mannen zien namelijk liever een paars dan rood lingeriesetje. Handig om te weten als je je partner wilt verrassen. Maar welke kleur zwemkleding is nu geschikt?

Twee setjes badkleding

De meeste vrouwen hebben minimaal twee setjes zwemkleding in de kast liggen. Hou er rekening mee dat je aan het begin van de zomer doorgaans een lichtere huidskleur hebt dan aan het eind van de zomer. Pas daar dan ook de kleur op aan.

Zwemkleding bij bleke huidskleur

Voor mensen met een lichte huidskleur zijn een witte of zwarte bikini uit den boze. Afhankelijk van je haarkleur zijn olijfgroen, marineblauw en roze vaak geschikt. Ook bruine zwemkleding zal je waarschijnlijk goed staan. Om je even uit de droom te helpen: kleuren zullen je zelden bruiner doen lijken. Maar een troost: veel bleekscheten worden sexy gevonden door mannen. Denk aan Scarlett Johansson. En op de Londense catwalk van Fashion Week van dit jaar zul je ook voornamelijk blanke modellen zien.

 

 

Badkleding bij bruine huidskleur

Vrouwen met een getinte huid mogen zich doorgaans geprezen voelen: hen staat vrijwel alles. Geel, wit, rood – alles kan. Felle kleuren laten je huidskleur nog meer spreken. Bruin kan ook goed, maar waak voor eenzelfde kleur als je huid: dan lijkt het alsof je naakt rondloopt.

Veilige kleur zwemkleding

Ga je naar Australië of naar een zee waar veel kwallen voorkomen? Dan kan het verstandig zijn om een rode bikini of badpak te kopen. Die kleur blijkt kwallen namelijk af te schrikken. Met zwart loop je meer kans op een kwallenbeet.
 

woensdag 22 februari 2012
Claudia
Zwemkleding, bikini, rood, paars