Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Opvallen op het strand? Bijzondere badpakken!

Wil jij het middelpunt van de belangstelling zijn op het strand of aan het zwembad? Dan zijn er een aantal badpakken waar je zeker de show mee steelt. Je hebt er wel lef voor nodig, want met één van deze badpakken trek je wel behoorlijk aandacht!

How to wear: de Minirok

De minirok is al heel veel jaren een favoriet item bij de vrouwen (en de mannen!!). Een minirok doet onze benen langer uitkomen en stiekem voelen we er ons heel vrouwelijk (en soms sexy) in. Jonge meiden kunnen een minirok nog wel hebben, maar kunnen moeders van deze jonge meiden het ook nog hebben?

Handgemaakte meisjes bikini's van Bikiniez

Er is sinds kort een nieuw Nederlands badmodemerk speciaal voor kinderen: Bikiniez. Deze exclusieve handgemaakte bikini’s worden in kleine en beperkte oplage gemaakt door Barbara Kaalen, het gezicht achter Bikiniez.

Nederlandse vrouw wil niet meer topless

Topless was in de jaren 90 heel normaal. Menig vrouw lag op het strand te zonnen zonder bovenstukje. Maar tijden zijn veranderd en inmiddels geeft 75% van de Nederlandse vrouwen aan liever niet meer topless te zonnen. Vrouw.nl van de Telegraaf hield een enquête onder meer dan 1500 vrouwen waaruit dit bleek.

Webshop van de maand: Jijwel.nl

Voor de maand Augustus is de Webshop van de maand Jijwel.nl geworden. Deze hippe webshop heeft ook een erg leuk assortiment kinder zwemkleding! Nog niet zo bekend onder onze bezoekers, maar zeker de moeite waard om even in het spotlicht te zetten!

Slippers voor elke gelegenheid!

Slippers, slippers, slippers! We kunnen niet zonder in de zomer, naar het strand, tijdens het winkelen of gewoon thuis, voor elke gelegenheid zijn er wel geschikte slippers. Natuurlijk kunt u voor alle doeleinden ook dezelfde slippers dragen, maar zeg nou zelf, het schoenenrek van ons vrouwen moet toch zo vol mogelijk staan?