Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Zon, zee en de vijf mooiste stranden

 Het is lente. De zon wint langzaam weer aan kracht en dus verlangen veel mensen weer naar het strand. Mooie zwemkleding scoren, parasol mee en heerlijk een dag ontspannen aan een prachtig strand.

 

Het Nederlandse strand is mooi, maar voor de mooiste stranden ter wereld moeten we een stukje vliegen, zo blijkt uit onderzoek van vakantiepanel.nl. De vijf best beoordeelde vakantiestranden op een rij. 

 

Op vijf vinden we Playa de Muro, in Mallorca. Dit vijf kilometer lange strand is zo mooi dat je er alleen in je hipste bikini of zwembroek durft te verschijnen. Langs het strand staan verschillende barretjes, discotheken en restaurantjes. Zo kun je na het zwemmen nog eens extra genieten. Dit strand wordt beoordeeld met een 8,8.

 

 

 

Op de vierde plek staat Chaweng Beach. Deze Thaise toeristentrekker is het bekendste strand van Koh Samui. Toch kun je makkelijk de drukte ontlopen als je dat wilt. Dit grote strand met zijn vele palmbomen krijgt een 8,9 van de bezoekers. 

 

De derde stek is voor het schitterende strand van Cancún, in Mexico. Dit lange witte strand met zijn helderblauwe zee is geliefd bij duikers vanwege de prachtige onderwaterwereld. Het strand wordt door de bezoekers beloond met een 8,9.

 

Iets dichter bij huis ligt Praia da Rocha. Haal voor dit Portugese strand gerust wat sportieve badkleding in huis. In de Algarve zijn in de zomer namelijk flink wat sportmogelijkheden. De sportieve bezoeker beoordeelt dit strand met een 9.

Mooiste strand

De winnaar van de strandenwedstrijd ligt in Aruba. Daar lig je dan, in je nieuwe zwemkleding. Voetjes in het witte zand, of dobberend in de azuurblauwe zee. Palm Beach is bijna te mooi om waar te zijn. Bezoekers beoordeelden het strand dan ook met een 9,2. 
 
Heb jij je nieuwste zwemkleding al in huis en je vakantie geboekt?
 
zondag 25 maart 2012
Claudia
Stranden, zwemkleding