Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Webshop van de maand: Wehkamp

Al schijnt het zonnetje buiten steeds minder, wij blijven wel elke maand een webshop in het zonnetje zetten. Deze maand is dat Wehkamp.nl, een webshop met een groot assortiment. Wehkamp staat vooral bekend om de kleding die ze verkopen. Ze verkopen kleding voor het hele gezin!

Brunotti, topmerk op het gebied van zwemkleding!

Het merk ‘Brunotti’ is een echte topper op het gebied van zwemkleding. Dit merk gebruikt goede stoffen om stevige zwemkleding van te maken. Dit zie je terug, want een bikini en zwembroek van Brunotti sluiten goed aan en worden niet wijd. Het enige nadeel wat ik kan bedenken aan dit merk, is de soms wat hoge prijs. Het leuke aan de maand augustus/september is dat het uitverkoop is!

Sale! Sla je slag!

Het zal je zeker niet ontgaan zijn, de Sale is volop aan de gang. Voor badmode is het seizoen aan het einde, althans wel als we naar het weer kijken. Wij hebben een aantal aanbiedingen voor je uitgelicht, maar wees wel snel, want op = op!

Opvallen op het strand? Bijzondere badpakken!

Wil jij het middelpunt van de belangstelling zijn op het strand of aan het zwembad? Dan zijn er een aantal badpakken waar je zeker de show mee steelt. Je hebt er wel lef voor nodig, want met één van deze badpakken trek je wel behoorlijk aandacht!

How to wear: de Minirok

De minirok is al heel veel jaren een favoriet item bij de vrouwen (en de mannen!!). Een minirok doet onze benen langer uitkomen en stiekem voelen we er ons heel vrouwelijk (en soms sexy) in. Jonge meiden kunnen een minirok nog wel hebben, maar kunnen moeders van deze jonge meiden het ook nog hebben?

Handgemaakte meisjes bikini's van Bikiniez

Er is sinds kort een nieuw Nederlands badmodemerk speciaal voor kinderen: Bikiniez. Deze exclusieve handgemaakte bikini’s worden in kleine en beperkte oplage gemaakt door Barbara Kaalen, het gezicht achter Bikiniez.