Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Onderhoudstips zwemkleding

Wij begrijpen hoe frustrerend de zoektocht naar die perfecte bikini of zwembroek soms kan zijn. Als u dan eenmaal toch geslaagd bent, wilt u ook zo lang mogelijk kunnen genieten van deze succesvolle aankoop. Hier de tips en tops over hoe u het langst van deze zwemkleding kunt genieten.

Zwemkleding in de stijl van Vanessa Minnillo

De Filipijns-Amerikaanse ster Vanessa Minnillo is gespot in de zon. Ze fietste tijdens de vakantie met haar kersverse man Nick Lachey in bikini over de straten van Hawaii. De 31-jarige droeg een vrolijke bikini met bloemetjes-print om haar killer-body te laten zien aan de vakantiegangers. Ze beschermde haar mooie gezicht tegen de zon met een enorme rieten hoed. 

Zwemkleding.nl op Facebook

Zwemkleding.nl is naast Twitter nu ook actief op Facebook. Dus kun je zon, zee, strand en zwemkleding wel waarderen, volg ons dan gauw op Facebook. Dan blijf je op de hoogte van de nieuwste trends en leukste badmode.

Speedo zwemkleding voor snelheid

Het van oorsprong Australische zwemkledingmerk Speedo is inmiddels wereldwijd bekend. Het merk kenmerkt zich met sportieve zwemkleding: voor de professionele zwemmer, maar ook erg geschikt voor de recreatieve zwemmer.

Zwemkleding Arena ademt en beweegt mee

De zoon van Adi Dassler, het brein achter Adidas, is verantwoordelijk voor de oprichting en het succes van Arena, hét merk voor zwemkleding. Horst Dassler richtte het merk op in 1972 en inmiddels staat het bekend om zijn kwaliteit en wordt het op handen gedragen door de meest succesvolle zwemmers.

Zwemkleding voor de wintermaanden

Pak die bikini of zwembroek maar weer uit de kast! Want hoewel buiten zwemmen in Nederland alleen voor bikkels is weggelegd, zijn er nog genoeg plekken waar je in november lekker kunt zwemmen en zonnen.