Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Shiwi, trendy & betaalbaar!

Zon, zee, strand en vakantie. Voor veel mensen de mooiste tijd van het jaar. Nu de temperaturen oplopen begint het bij iedereen weer te kriebelen: wij hebben zin in zomer! Maar op het moment dat je die oude bikini of zwembroek uit de kast trekt word je niet altijd vrolijk... Past 'ie wel of past 'ie niet? En mocht het model nog passen, hij is niet altijd zo leuk meer als toen je hem kocht.

Shiwi badmode

Shiwi biedt de oplossing: een trendy, betaalbaar merk waar bijna elke vrouw wel een leuke bikini of een leuk badpak kan vinden. Maar voor mannen en kinderen is er ook genoeg aanbod! De collecties van Shiwi zijn erg breed en er is voor ieder wat wils. Elegante bandeaumodellen, stevige beugelbikini's, sexy monokini's of sportieve halterbikini's; Shiwi heeft het allemaal. Shiwi is in 1960 opgericht en wordt inmiddels aangeboden in meer dan 25 landen. Doordat Shiwi al haar badmode zelf ontwerpt, kunnen ze snel inspelen op de nieuwste trends. Daarnaast kunnen ze daardoor de prijs laag houden zonder dat de kwaliteit daaronder lijdt.

 

 

Shiwi trendy en betaalbaar

Met veel verschillende prints en kleuren is Shiwi bij uitstek een vrolijk, zomers merk! Met een enkele effen bikini tussen de collecties, creëert Shiwi toch een brede collectie die goed inspeelt op de vraag. Met de leuke strandjurkjes en jumpsuits kan je je strandlook helemaal compleet maken. Maar naast leuke damesbadmode is er ook een grote collectie met stoere mannenzwembroeken en een frisse collectie voor stoere jongens en meiden.


Dus, ben jij nog op zoek naar een leuke bikini of zwembroek voor deze zomer? Shiwi badmode is trendy, modieus en betaalbaar!
 

donderdag 24 mei 2012
Claudia
Shiwi, badmode, bikini, boarshort