Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Mooi Moontide

Lenteweer op komst!

In het weekend van pinksteren is er een grote kans op warm lenteweer met veel zon en temperaturen tussen de 20 – 25 graden! Dus wie weet kan die bikini weer uit de kast. Moet er nog een nieuwe aangeschaft worden? Zwemkleding.nl heeft het grootste aanbod! Deze week in de spotlight en ook nog eens met 15% korting: het Australische merk Moontide.

 

Nieuwe zwemkleding nodig? Kijk ‘ns bij Moontide!

30 jaar geleden opgericht door een mannelijke ontwerper, en nu een wereldwijd bekend merk met collecties vol met stijlvolle, innovatieve badmode. Moontide is een merk dat staat voor passie, vrouwelijkheid, innovatie en een uniek design. Badmode is een van de intiemste kledingstukken die een vrouw kan dragen. Moontide wil dat een vrouw er prachtig, zelfverzekerd en op haar allermooist uitziet in haar zwemkleding.
 
Dit doen ze door mooie badpakken en bikini’s te maken, die goed om het lichaam heen sluiten en ook nog eens lekker zitten. Met de verschillende collecties is er voor ieder wat wils. Hou je van romantische bloemenprints of juist van felle neonkleuren? Bij Moontide zie je het allemaal. Maar ook van een eenvoudige zwarte beugelbikini weet Moontide iets bijzonders te maken. Bovendien is de zwemkleding ook nog eens van hoge kwaliteit, dus wat wil je nog meer?
 
Wat je vaak ziet bij bikini’s is dat ze op een gegeven moment erg vaal worden, of dat er ‘pillen’ ontstaan op het broekje. Bij een Moontide kledingstuk zal dit je niet snel gebeuren. De kwaliteit waarborgen ze door een speciale stof te gebruiken, genaamd Meryl®. Deze stof heeft een speciale samenstelling waardoor de zwemkleding lekker zit en waardoor kleuren keer op keer behouden blijven. Door de samenstelling is de stof goed bestand tegen allerlei chemicaliën uit het zwembad, waaronder chloor. Een goede investering dus, zo’n Moontide bikini!
 
 
Ik kan niet meer wachten om in mijn (Moontide)bikini door de tuin te lopen! En jij, ben jij al klaar voor heerlijke zomerse temperaturen?
 
 
 
zaterdag 19 mei 2012
Mirjam
moontide, bikini, lente