Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Kleurrijke prints!

We zien het dit seizoen steeds vaker: de zwemkleding met kleurrijke prints. Vind je je oude zwarte bikini een beetje saai worden? Doe eens gek en kies voor een knal-kleur of een gekke print. Dit jaar heb je genoeg keuze uit vrolijke, opvallende bikini’s!

De juiste kleur zwemkleding

Een Brits warenhuis heeft enige tijd geleden onderzocht welke kleur lingerie mannen het mooist vinden. Dat leverde een opvallend resultaat op, want voor het eerst sinds vijftig jaar wordt rode lingerie van de troon gestoten. Mannen zien namelijk liever een paars dan rood lingeriesetje. Handig om te weten als je je partner wilt verrassen. Maar welke kleur zwemkleding is nu geschikt?

Opkomst bikini voor volle vrouw

Goed nieuws voor de vollere vrouw die van een bikini houdt. Er zijn steeds meer bikini’s in grote maten verkrijgbaar. De trend lijkt zijn oorsprong te hebben in Rio de Janeiro, dat toch meer bekend staat om haar gebronsde, slanke beach-dames. Maar dat beeld klopt volgens locals niet meer.

Webshop van de maand: Protest

Protest heeft een comfortabel werkende, veilige webshop die veel service biedt en van veel markten thuis is. Mannen, vrouwen, jongens en meisjes kunnen allemaal terecht bij het merk dat onder andere schoenen, ondergoed, truien en broeken aanbiedt. Of je nu snowboarder bent of houdt van zwemmen; iedereen vindt hier iets van zijn of haar gading.

Meer aandacht voor zwemkleding met borstprothese

Borstkanker komt steeds vaker voor in Nederland. Voor vrouwen die daarbij ook een borstamputatie hebben ondergaan, is er nu ook speciale badkleding verkrijgbaar. De nieuwe lingerie- en badmode slaat een brug tussen functionaliteit en elegantie, door mooie kleding op de markt te brengen met bijbehorende protheses.

Silvie nieuw gezicht Hunkemoller

Onlangs is het nieuwe gezicht van lingeriewinkel Hunkemöller bekendgemaakt. Niemand minder dan Sylvie van der Vaart is vanaf maart te bewonderen in de nieuwste collectie lingerie en badmode van de winkelketen.