Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Nederlandse kinderen leren snel zwemmen

Jij wilt dit jaar graag op vakantie. Een paar weekjes zon, zee en strand is voor jou namelijk helemaal het einde. Maar onbezorgd op vakantie ga je pas wanneer je kinderen kunnen zwemmen. Gelukkig kunnen ze dat tegenwoordig heel snel leren.

 

Ieder jaar halen 180.000 Nederlandse kinderen hun A-diploma. Steeds meer daarvan halen het diploma na een snelcursus zwemmen, waarbij ze het diploma in één tot drie weken binnenslepen. En dat is niet alleen een feest voor je kleine, maar daardoor kan jij onbezorgd op vakantie. Zwembroek of bikini aan en lekker samen met je kleine de zee in. Dat is nog eens leuk vakantie vieren.

Zomervakantie

Nederland is een echt zwemland. Kinderen leren al op jonge leeftijd zwemmen en staan vaak op jonge leeftijd al zelf met hun zwemkleding op de duikplank. Voor jou als ouder een hele geruststelling. Je ontspant pas echt tijdens je vakantie als je weet dat je kinderen zichzelf aardig kunnen redden in het water.

 

 

Typisch Hollands

De kinderen al op jonge leeftijd het water in. Het is iets dat hoort bij ons land. Nederland staat wereldwijd bekend om zijn uitstekende zwemlessen. En dat geeft een goed gevoel. De snelcursussen zwemmen zijn dan ook populair. De status reikt zelfs tot in het buitenland. Kinderen uit Scandinavië en zelfs Nieuw-Zeeland staan hier in hun zwemkleding langs de rand van het zwembad om de tips en trucs aan te horen.

Zwemkleding

Is jouw kleine in een week veranderd van een angstige muis tot een dappere waterrat? Beloon hem of haar dan met een leuk setje zwemkleding. Let er daarbij op dat jongens graag zwembroeken dragen waarin ze lekker kunnen bewegen en waarin ze niet beperkt zijn in hun bewegingsvrijheid. Meisjes hechten iets meer waarde aan stijl. Een bikini of badpak moet er vooral leuk uitzien.

 

woensdag 30 mei 2012
Mirjam
Zwemles, zwemkleding