Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Ook mannen lekker fel de zomer in

Volgens modemerken als Versace, Dsquared2 en Dirk Bikkembergs is de strakke zwemslip helemaal in deze zomer. Veel van de modellen hebben een lage taille. Het is belangrijk dat de zwemslip goed aansluit. De juiste maat is, zeker bij het kopen van een zwemslip, erg belangrijk. 

 

Combinatie

Wanneer jij je niet helemaal comfortabel voelt in strakke zwemkleding of dit gewoon niet mooi vindt, dan is een combinatie voor jou de oplossing. Combineer de zwemslip met een korte zwemshort. Laat de bovenste knop van de zwemshort los voor een stoere look. Experimenteer met de kleuren van de slip en de short voor een te gekke combinatie.
 

Lekker fel

Welke kleuren je moet kiezen voor een geslaagde combinatie? Felle kleuren zijn deze zomer helemaal in. Je kunt met het oog op het EK voor een oranje zwembroek gaan, maar ook in kleuren als rood of geel maak je helemaal de blits. Daarnaast kun je voor verschillende prints gaan. Heftige designs of gewoon bloemen, het kan allemaal.
 
 

Lange broek

Tot slot kun je het strand natuurlijk ook betreden met een gekleurde slim fit broek. Een lange broek onder een ontbloot bovenlijf staat stoer en modieus. Ook hier geldt dat lekker felle kleuren in zijn. Zorg dat je onder je broek zwemkleding draagt, zodat je altijd het water in kunt als jij dat wilt. Natuurlijk maak je een echte zomerlook pas af met een gezond, bruin kleurtje en een getraind lichaam. En aangezien zwemmen je daarbij heel goed kan helpen, heb jij alle reden om eens een stoere zwembroek te scoren!     
 
 
woensdag 6 juni 2012
Mirjam
zwembroek, zwemshort, zwemboxer