Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Sapph Badmode

Een Sapph bikini herken je uit duizenden. Het unieke design en de mooie prints maken de Sapph bikini's en lingerie uniek, sexy en stijlvol. 'Dress less to Impress' met een sexy Sapph bikini!

Van eigen bodem

Sapph is een Nederlands merk dat binnen drie jaar uit is gegroeid tot een van de grootste lingeriemerken van Nederland. Inmiddels zijn ze ook verkrijgbaar in landen buiten Nederland en natuurlijk groeien ze nog steeds door. Waarschijnlijk ben je wel eens tegen een opvallend billboard van Sapph aangelopen. Deze zijn uitdagend, sexy en opvallend; precies waar Sapph voor staat. Sapph is dan ook vooral bekend geworden door haar sterke marketing en opvallende reclames. De sportieve en sexy Inge de Bruin is het gezicht van het stijlvolle lingeriemerk. 
 

Voor iedereen de juiste maat

Sapph heeft voor iedereen de juiste maat. De cupmaten zijn verkrijgbaar vanaf cup A tot en met cup G en de slips zijn verkrijgbaar vanaf maat S tot XXXL. Veel modellen van Sapph badmode hebben dubbele schouderbandjes, dit zorgt voor extra draagcomfort. Hierdoor kan je altijd de juiste maat aanschaffen en combineer je jouw ideale Sapph bikini. 
 
 
 
Het lingeriemerk heeft inmiddels al een hoop Nederlandse én buitenlandse fans. Lingerie en badmode met een hoog draagcomfort en een prima kwaliteit tegen een betaalbare prijs, Sapph badmode heeft het allemaal. Sapph badmode is er voor de sexy, stijlvolle en stoere vrouw!
 
 
 
zaterdag 9 juni 2012
Nena
Sapph, bikini, badmode