Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Feesten in je bikini

Met de zomer op komst denken je natuurlijk maar aan één ding. Overdag naar het strand, lekker bakken in je nieuwste bikini. En ’s avonds je tweede setje aan op een leuk strandfeest. Maar wat draag je daar nu precies?

De zomer is niet geslaagd zonder minimaal één leuk strandfeest te hebben bezocht. Natuurlijk kun je er zelf ook gewoon één organiseren. Want wat is er nu lekkerder dan een avondje heerlijk dansen en ontspannen, gewoon in je zwemkleding? Natuurlijk trek je daarbij niet je gewone bikini aan. Een strandfeest vraagt om badkleding met stijl.

Eendelig stuk

Gelukkig is er genoeg keuze op het gebied van stijlvolle zwemkleding. Wil je een beetje chique voor de dag komen? Overweeg dan eens een tankini of een eendelig stuk. Vooral een eendelig stuk met een v-hals is uitermate geschikt voor een feestje. Ook badkleding met stippen kun je gewoon aantrekken naar een leuke party. Tot slot kun je dit seizoen ook een mooie dierenprint dragen. Een en ander is natuurlijk ideaal te combineren met de zomer musthave: de maxi-dress.

 

 

Tankini of bikini

Het type feest heeft natuurlijk een grote invloed op de geschiktheid van je kleding. Wanneer je een goed figuur hebt, kun je een bikini dragen naar het feest, maar een tankini doet het sowieso altijd goed, ook op de wat exclusiever feestjes. Wil je de aandacht een beetje van je lichaam afhalen, overweeg dan eens badkleding met ruches te dragen. Daar lijk je ook nog eens een stukje jonger door, zonder dat je er meisjesachtig uit komt te zien.

Sieraden en slippers

Maak je outfit helemaal af met leuke accessoires. Zo ben je zeker de ster van het strandfeest. Sieraden met gekleurde stenen geven je badkleding net wat meer uitstraling. En ook kleurrijke teenslippers zien er goed uit onder je nieuwe zwemkleding. Let er wel op dat je niet overdrijft. Heb je één opvallend sieraad? Houd het dan verder eenvoudig. Veel feestplezier!
 

maandag 11 juni 2012
Claudia
Bikini