Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Zwemles van Donald Duck

Heb jij kinderen die gek zijn van Donald Duck? Dan is het tijd nu een stoer setje zwemkleding aan te schaffen. De wereldberoemde eend gaat je kinderen leren zwemmen.

 

Het Nationaal Platform Zwembaden en Uitgeverij Sanoma Media zijn voor de komende drie jaar een samenwerkingsverband aangegaan voor het Nationale Zwemdiploma Zwem-ABC. Hier hoort de vrolijke Donald Duck Zwemspecial bij. Donald en zijn bekende neefjes Kwik, Kwek en Kwak vormen het gezicht van het Zwem-ABC.

 


 

Onmisbaar  

Heb je dus nog geen badkleding voor die kleine? Wacht daar niet te lang mee. Met het Donald Duck diploma leert jouw zoon of dochter namelijk zwemmen als een eend. En dat is niet alleen leuk voor de jonge zwemmer, maar ook zeker zo makkelijk en veilig op vakantie. In het waterrijke Nederland is een zwemdiploma haast onmisbaar.  

Nog leuker

Ronald ter Hoeven, directeur van het Nationaal Platform Zwembaden is erg blij met de samenwerking. “Donald Duck spreekt kinderen erg aan. Op deze manier kunnen we bijna alle kinderen in Nederland bereiken. En met de inkomsten kunnen we het leren zwemmen verder ontwikkelen en nog leuker maken.”

Logisch

Suzan Schouten van Sanoma vindt de samenwerking logisch. “Donald Duck is zelf niet bepaald altijd even handig. Maar in zwemmen is hij heel goed. Dus van wie kun je nou beter leren zwemmen dan van Donald zelf? Alle kinderen die moeten afzwemmen zijn zelf beginnend lezer. Een diploma wordt dus een extra beloning". 

 

 

Zwemmen

Zeker nu het lekker weer begint te worden, is het fijn dat de kinderen lekker kunnen gaan zwemmen. Op 5-jarige leeftijd zijn kinderen nieuwsgieriger en kun je ze niet altijd in de gaten houden. Motorisch gezien is dit een goede leeftijd om de kinderen te leren zwemmen. Bovendien: wanneer je je kind eenmaal in zwemkleding hebt gehesen, blijven ze zwemmen vaak lange tijd leuk vinden.

 

 

Foto: Julie Elliott-Abshire

dinsdag 3 april 2012
Mirjam
Zwemkleding, zwemles, Donald Duck