Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Vrolijke bikini helemaal in

Vrolijke bikini 

De zomer roept een vrolijk gevoel op. En daar hoort een vrolijke bikini bij, zo vinden de meeste vrouwen. Dit blijkt uit een onderzoek van Neckermann. Dankzij het zonnetje, dat de laatste weken weer voorzichtig zijn intrededoet in Nederland, heeft 1 op de 10 vrouwen zelfs al nieuwe zwemkleding gekocht.
 

Effen of glamour 

Bij het kopen van nieuwe zwemkleding is de trend natuurlijk belangrijk. Maar er is altijd een aantal dames dat zich op het strand net even wat anders kleedt dan andere vrouwen. Zo geeft een groep vrouwen in het onderzoek aan het liefst in effen badkleding te lopen. Badkleding die niet teveel opvalt. Een enkeling geeft aan het liefst een heuse glitter & glamour-bikini te dragen.
 

Workout 

Ruim de helft van de vrouwen wil nog wel even wachten met het showen van haar bikini. Dit komt omdatde ondervraagde vrouwen nog aan hun figuur willen werken voor ze met hun nieuwste aankoop over het strand of langs het zwembad lopen. Andere vrouwen geven aan badkleding te kopen die ‘minpuntjes’ op het lichaam verbergen of de overbodige pondjes laten ‘verdwijnen’.Om deze reden heeft driekwart van de vrouwen wat last van bikini-stress.
 

Iedere dag nieuw 

De Nederlandse vrouw gaat graag op bikini-jacht. Bijna de helft van de vrouwen heeft vier of meer bikini’s in haar kast. Voor een ideale week zouden er best nog eens drie bikini’s bij kunnen. Het ideale plaatje is namelijk om iedere dag van de week een andere bikini te dragen, gecombineerd met bijpassende nagellak en slippers, zo zeggen de ondervraagden.
 
 
 
 
vrijdag 13 april 2012
Mirjam
bikini, trend