Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Bruine zwemshorts jongens

Vergelijk 3 producten
Sorteer op:
Blog
Zwemshort Lakeside bruin/petrol
€ 32,99
Zwemshort Lakeside bruin/petrol Bekijk
Zwemshort bruin
€ 29,95
Zwemshort bruin Bekijk
Protest Alzo jongens zwemshort
€ 29,00 € 20,00
Protest Alzo jongens zwemshort Bekijk

Bruine zwemshorts jongens

Kies de bruine zwemshort die bij jou past

Of je nu een bruine zwemshort zoekt voor een jongen van 4 of een jongen van 12: Zwemkleding.nl heeft hem. Bruine zwemshorts zijn de zogenoemde ‘wijde’ zwembroeken met pijpjes. Deze pijpjes kunnen tot op de knie of halverwege de bovenbenen lopen. Een zwemshort heeft vaak touwtjes in de taille die aangesnoerd kunnen worden. Ideaal voor jongens die lekker actief zijn op het strand of bij het zwembad. Het kan ook zijn dat je eigenlijk op zoek bent naar een bruine zwemboxer. Dit model zwembroek lijkt op een boxershort. De zwemboxer heeft ook pijpjes, maar sluit wat meer aan. Daarnaast is de bruine zwemslip ook een mogelijkheid voor jongens. Dit model heeft geen pijpjes en zit strak. De meeste bruine zwembroeken zijn in iedere maat verkrijgbaar. Volop keuze dus!

Sorteer bruine zwemshort op maat, merk en prijs

Nu de keuze voor een bruine zwemshort is gemaakt, moeten er nog een aantal beslissingen genomen worden. Wat mag de bruine zwemshort bijvoorbeeld kosten? En moet de bruine zwemshort van een bepaald merk zijn? Je kunt dit eenvoudig aangeven in de zoekmachine van Zwemkleding.nl. Voeg ook toe naar welke maat je op zoek bent. Je ziet nu alleen de bruine zwemshort voor jongens die aan jouw eisen voldoen en voorkomt zo teleurstellingen. Benieuwd naar de resultaten? Bekijk ze meteen.   

 

Tip: De meeste modellen bruine zwemshorts zijn voorzien van een koord in de taille. Ook tengere jongens passen de zwemshorts, ze hoeven het koord alleen maar strakker aan te trekken. 

579 badmode merken