Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Badmode trends gespot: De kleuren van 2019

Als het jaar ten einde loopt zijn de eerste modeshows voor het komende jaar een feit en weten we nu al wat de nieuwste modetrends gaan worden in de lente en zomer van 2019. Nieuwsgierig geworden en wil je nu alvast rekening houden met kleuren die straks trendy zijn, lees en kijk dan zeker verder. Niet alleen laten we je alvast de nieuwste fashion kleuren weten, ook laten we wannahave voorbeelden zien die je ook nog eens meteen in je virtuele winkelmandje kunt stoppen bij de webshop van jouw keuze!

 

Badmode trends gespot De kleuren van 2019

De kleuren voor 2019

Wat ons vooral opviel op de catwalks voor SS19 was het contrast tussen lichte kleuren, maar ook het contrast tussen donkere kleuren onderling. In het komende jaar worden de kleuren die in de mode waren een stuk donkerder. Vuurrood wordt donkerrood, olijfgroen wordt dieper olijfgroen, kobaltblauw wordt nog intenser..daarentegen wordt hemelsblauw lichter en veranderd in zacht poederblauw en camelkleur wordt vervangen door heel lichtbruin - beige, die ook wel met het dromerige woord ´´haver´´ aangeduid wordt. Wij zien daarbij al weidse velden haver voor ons op het mooie Franse platteland.

Laat je inspireren door onderstaande kleuren die volgens de kleurenvoorspelling het helemaal gaan maken en die je zeker nog heel veel gaat zien in 2019. Sla nu alvast in en wordt die benijdenswaardige fashionista!

 

 

 

Poederblauw past bij jou

Lavendel hebben we nu wel een beetje gezien. Move over to powder blue! Een prachtige vrouwelijke kleur die fris als de morgen is en de donkere huid én de lichte huid fantastisch tot zijn recht doet komen. Pasteltinten staan altijd goed, dus wil je zeker zijn van je zaak, bestel dan een bikini of badpak in deze mooie lichtblauwe kleur.

 

 Unikleurige push-up bikini met dubbele bandjes

 

Chocoladebruin

Mmmmm! een bikini in de kleur die doet denken aan chocolade? Give it to me babe! Waar je in 2018 nog veel mokka en caramel kleuren zag, ga je de volgende zomer vooral mooie donkerbruine kleuren zien. Iets voor jou?

 

Egyptisch blauw 

Een mooie heldere diepe kleur blauw die voor het eerst in het oude Egypte gemaakt werd en een heel belangrijke kleur was tot het einde van de Romeinse tijd. Op de catwalk was deze kleur een echte hit, niet alleen voor de stof van de zwemkleding, maar wordt ook veel gezien straks in hoeden en andere accessoires.

 

  

 

Haver

Dit is dus de kleur waar we het al over hadden en het modeland helemaal gaat bestormen in 2019. Haver is prachtig te combineren met het eerder genoemde chocoladebruin, maar ook een toffe combi met olijfgroen, goud en zeker weten ook met wit en zwart.

 

 

Roodbruin

Roestrood, kastanjerood..hoe je het ook wilt noemen, deze kleur is fabelachtig mooi met gouden accessoires (denk daarbij aan goudkleurige slippers of gouden armbanden en kettingen).

 

 

Saliegroen

Deze zachte kleur groen was met stip het meest opvallende in de show van Louis Vuitton. De kleur werd gecombineerd met helder rozenrood en we moeten toegeven, dit combineert als een trein!

 

  

Botergeel

Je weet meteen wat we bedoelen als we botergeel zeggen, right? Dat heerlijke zachte lieve gele kleurtje van roomboter. Okergeel was zeker mooi, maar we schuiven het in de zomer van ’19 aan de kant voor deze prachtige zachtgele variant.
 

  

Olijfgroen

Een absolute trend wordt de kleur groen die alleen olijven kunnen hebben. Niet alleen unikleur bikini’s in olijfgroen, maar ook verwerkt in tropische dessins of in patronen die doen denken aan militaire prints. Een leuke update dus om zwemkleding nog meer ‘’swung’’ te geven.

Op naar SS19

Wij hebben er al helemaal zin in, jij ook? Bovenstaande trendkleuren gaan een hele grote rol spelen en je komt er straks echt niet onderuit als je op zoek gaat naar mooie hippe badmode. Het goede nieuws is dat jij niet tot volgend jaar hoeft te wachten maar nu alvast je kledingkast kunt vullen met al dit moois! Zo ga je fancy en trending het nieuwe jaar tegemoet! Scroll ook nog even naar onderen voor meer moois of zoek verder via 1 van onze filters op onze zwemkleding vergelijkingssite. Wedden dat je vindt wat je zoekt?

 

donderdag 1 november 2018
Roos
modekleuren 2019, trends, badmodetrends