Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Zwarte zwemkleding

 

Geen enkele kleur heeft zoveel fans als zwart. Niet gek ook, want zwart dragen is zo ontzettend fijn, niks is zo heerlijk als je geen zorgen hoeven te maken over de kleuren van je outfit en of die wel bij elkaar matchen. Zo geld dat net zo bij je zwemoutfit natuurlijk! Maar heeft zwart verder ook nog voordelen? Wij gaan het je vertellen.

 

We worden allemaal aangemoedigd in de zomer witte kleding te dragen. Witte kleding zou ons lichaam koeler houden dan donkere kleding. Maar weet je dat dat een fabeltje is? In werkelijkheid beschermt juist zwarte kleding ons het allerbeste tegen de warmte. De kleur zwart is in de zomer dus eerder een voordeel dan een nadeel. De kleur zwart absorbeert namelijk niet alleen de warmte van de zon, maar ook de energie van het lichaam. Zodra stof in aanraking komt met zon en lichaamswarmte, zoekt met name de kleur zwart een manier om de warmte kwijt te raken. In aanraking met de wind komt circulatie op gang en dan bereik je veel sneller verkoeling met een zwarte zwemoutfit dan met een witte. 

 

Dus naast dat zwart iedereen goed staat en een zelfverzekerde uitstraling geeft. Kan je de kleur zwart het beste dragen in de zomer, dus waarom dan niet voor een mooi zwart badpak kiezen of een zwarte zwembroek

 

 

Onze zwarte zwemkleding

Wij hebben om deze redenen dus ook veel zwarte zwemkleding in ons assortiment. Neem dus snel een kijkje naar deze fantastische items!

 

 
 
 
 
maandag 28 maart 2022
Lizz