Kies Prijzen
Kies Model
Kies Kleuren
Kies Geslacht
Kies Merken
Kies Winkels
Kies Maten
wis filters
76 producten gevonden
sorteer op:
Filters

Ko&Flo Badmode

Ko & Flo is een oorspronkelijk Nederlandse winkel in het dorp Oosterhout bij Breda. Omdat gemak heel belangrijk is tegenwoordig, heeft de winkel in 2007 ook een webshop geopend. En, het resultaat mag er wezen! Een prachtige webshop voor een prachtig merk. Ko & Flo is een winkel voor kinderkleding, in de maten 92 tot en met 164. De shop heeft alle bekende merken verzameld en in hun webshop geplaatst: Bengh, Vingio, Muy Malo, Flo, NoNo, Wild en nog veel meer.

 

 

Assortiment

Het assortiment van Ko & Flo bestaat uit een heleboel verschillende artikelen. Door het brede aanbod heeft Ko & Flo bijna alles op het gebied van kinderkleding. Schoenen, accessoires, tops, broeken, jeans, shorts, rokjes en jurkjes.  Voor ieder kind zit er wel iets bij! Voor de lekker eigenwijze boys maar ook voor schattige girls. Heb je iets gekocht maar is het toch niet goed? Dan krijg je gewoon je geld terug!

 

Zwemkleding

De zwemkleding van Ko & Flo is al even hip en modieus als de rest van de kinderkleding. Bikini’s met franjes, ruches en hippe prints, zwembroeken en –shorts met stoere prints. Met deze zwemkleding ben je sowieso helemaal klaar voor de zomer! Laat dat mooie weer maar komen, want het is tijd voor de leuke zwemkleding van Ko & Flo bij Zwemkleding.nl