Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

We love Phax bikini's!

Phax, het merk is je misschien al wel bekend en misschien heb je af en toe een pronkstuk van Phax voorbij zien komen. Maar vanaf nu zal jij, als bezoeker van Zwemkleding, het merk Phax waarschijnlijk wel wat vaker tegenkomen. Want wij hebben een nieuwe aanbieder die de prachtige bikini’s van Phax aanbiedt! En zij hebben nu zelfs een leuke kortingsactie.

Tropische kleuren

Een Zuid-Amerikaans merk die badmode aanbiedt met fashion, design, sensualiteit en comfort. Met een bikini van Phax waan je je in en tropisch oord. De bikini’s zijn namelijk geïnspireerd op de mooiste plekken op aarde, dit zie je dan ook terug in de kleuren en prints. Ruches, kant en andere prachtige details maken de bikini’s uniek. Een collectie van Phax is nooit saai door het veelzijdige kleurenpallet. Maar ook voor een luxueuze en glamoureuze bikini kan je bij Phax terecht. Zwart, goud en luxe prints zijn ook verwerkt op de mooiste en comfortabelste bikini’s.

 

Comfort

Wij van Zwemkleding weten dat een beetje comfort ook niet mis is. Dacht jij dat comfort niet samen gaat met stijl? Dan heb jij nog geen kennis gemaakt met Phax. De bikini’s voelen namelijk aan als een tweede huid. Dit komt door de speciale stoffen die gemaakt zijn van Super Soft Second Skin Lycra. Deze stoffen zijn super zacht en hierdoor zullen de bikini’s aanvoelen als een tweede huid..

 

En met zelfs een aantal modellen die verkrijgbaar zijn in een D/DD-cup, is er bij Phax voor ieder wat wils! Vul bij je bestelling van een Phax bikini bij de aanbieder Chilla de code HERFST in en ontvang 10% korting op jouw favoriete Phax bikini. De actie loopt t/m 31 oktober dus wees er snel bij! 


 

zaterdag 20 oktober 2012
Nena
Phax, Chilla, Bikini