Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Protest Mix & Match bikini’s

Welke vrouw houdt er niet van om haar opties open te houden? Dames vinden het heerlijk als dingen precies zijn zoals ze het willen. Met de Mix & Match Bikini’s van Protest zijn de keuzes eindeloos. De Mix & Match bikini collectie van Protest is beter dan ooit! De collectie bevat mooie bloem ontwerpen in super zomerse kleuren, maar ook de prachtige zwart-wit stippen en strepen ontbreken dit seizoen niet. Kies elke dag een andere stijl voor op het strand. Kijk snel op www.protest.eu voor de juiste match!

 

 

Protest voor stoere mannen

Naast de Mix & Match collectie voor vrouwen heeft Protest ook een uitgebreid assortiment voor heren. Je kunt kiezen uit maar liefst 127 producten. Kort, middellang of lang en kleurrijk of rustig de keuze is eindeloos. Hoe leuk is het om jouw vriend of partner terug te verrassen. Ga bijvoorbeeld voor de SWAN. Deze kleurige zwemshort is een zomerse topper. De Protest Swan beachshort is gemaakt van extra zacht materiaal waardoor het heerlijk draagt. Door de kortere lengte is de short ook super trendy en de binnenbroek en elastische tailleband zorgen voor het comfort. Handig zijn ook de twee zakken aan de zijkant en de ritszakjes aan de achterkant, waarvan een met keycord, zodat je altijd wat spullen mee kunt nemen. Doordat deze beachshort is verschillende kleuren verkrijgbaar is, kun je ‘m altijd makkelijk combineren met je nieuwe Protest t-shirt.

 

 

Ook kinderen zwemmen in Protest

Protest heeft ook aan de kinderen gedacht. Voor zowel jongens als voor meisje is er een uitgebreide collectie badmode. Voor jongens is er de stoere Protest TOBY JR beachshort. Dit is een lang zwemshort met kleurrijke strepen en een vintage look. De short heeft een lengte tot op de knie en is voorzien van drawstring en binnenbroek. Wastip: Spoel badkleding na het zwemmen uit in lauw-warm water en laat nooit drogen in de volle zon. Zo blijft kleur en kwaliteit langer mooi en heb jij er langer plezier van. 

 

 

Voor meisjes is er de kleurrijke LEIKA 15 JR triangle bikini. De Protest Leika 15 JR triangle bikini is effen met een gevlochten, gekleurd tape langs de top en rond de tailleband van het broekje. De bandjes van de top zijn verstelbaar in de nek en op de rug. Aan het broekje zitten aan de zijkant strikjes, net als op de voorkant van de top. Combineer deze bikini met een van de beachshorts uit de Protest collectie en de stoere meidenlook is compleet. 

 

Met de uitgebreide en veelzijdige collectie van Protest gaat heel het gezin stijlvol de zomer in! 

 

 

donderdag 30 april 2015
Jhemyla
Protest, Mix & Match, bikini