Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

In de spotlight: Speedo

Regelmatig zetten wij onze spotlight op een merk of webwinkel om eens extra aandacht te geven aan al het moois dat zij verkopen. Zet  je maar alvast schrap, want ook deze keer zal je weer watertandend achter je beeldscherm de meest prachtige badmode, zwemaccessoires en watersportartikelen voorbij zien komen! 

In de spotlight: Speedo
 
Deze keer richten wij onze spotlight op het merk Speedo, momenteel de grootste producent van zwemkleding voor zowel recreatief als professioneel gebruik. De wedstrijdzwemkleding van dit merk wordt door diverse Olympische zwemkampioenen gedragen. In het jaar 2000 droegen 83% van de zwemmers die wonnen op de Olympische Spelen in Sydney een Speedo outfit! Maar Speedo levert niet alleen wedstrijdbadpakken of wedstrijdzwembroeken aan Olympische kampioenen, ook vrijetijdsgebruikers voelen zich met een badpak of zwembroek van dit merk als een vis in het water.

Kwalitatieve zwemkleding, wetsuits, slippers, duikbrillen..

Speedo biedt, naast deze kwaliteitsbadmode, ook hoogwaardige andere producten aan, die te maken hebben met zwemmen, zoals badmutsen, slippers, duikaccessoires, surf shirts & pakken, zwemvliezen, waterschoenen en wetsuits. De badpakken en zwembroeken van Speedo bieden flexibiliteit en bewegingsvrijheid om in alle comfort te kunnen trainen. Het is altijd chloorbestendig materiaal en duurzaam. Dankzij verschillende materialen is een zwemoutfit zacht en sneldrogend en ideaal voor veelvuldig gebruik.
 
In de spotlight: Speedo

Endurance Technologie

Als je veel zwemt of zelfs wedstrijden zwemt ga je misschien wel bijna elke dag naar het zwembad Het is dan belangrijk dat je zwemkleding goed tegen chloor kan. De kleding van Speedo is gemaakt van Endurance technologie die ervoor zorgt dat je badkleding 100% chloorbestendig is en ook 20x meer kleurbestendig dan normale badkleding. Uiteraard blijven de outfits door deze technologie ook perfect in pasvorm, zodat je vooral veel plezier zal hebben van je zwembroek of badpak!

Speedo boys en girls

Ook voor kinderen is er enorm veel keus in de kleurrijke en sportieve collectie. Voor de stoere en beweeglijke jongens is er een fijne collectie jongens zwembroeken. De leuke printjes en kleurencombinaties zijn sprekend en lekker stoer. Voor sportieve meiden zijn er badpakken en bikini’s in de maten 50 t/m 176 die je lekker hip en chic kunt combineren met allerlei leuke zwembandjes, zwembrillen en waterschoenen. Speedo Toddler Boys en Girls is verkrijgbaar voor jongens en meisjes in de maten 86 tot en met maat 116.
 

Zwemkleding wordt uitgebreid getest
Dat de zwemkleding van Speedo heerlijk comfortabel zit en aanvoelt komt door de grootste zorg die het merk heeft voor haar producten. Zo worden alle outfits uitgebreid getest. Hoe dit in zijn werk gaat kan je door middel van onderstaand filmpje ‘’Meet the swimmers who test swimwear for a living’’ bekijken.
 
 

Bekijk uitgebreide collectie online

Wij hebben op onze site een zeer uitgebreide collectie Speedo zwemkleding en accessoires waar je alles heel overzichtelijk kunt bekijken en vergelijken. Misschien zit er al iets voor je tussen in de collectie van onze favorieten die we hier beneden voor je hebben samengesteld?
 
logo speedo
 
donderdag 8 december 2016
Roos
Speedo, zwemkleding, spotlight